Skip to main content

17/2/2014 : Works..



 salam tengah hari semua.. 
hows ur day so far?? hopefully semuanya ok..
so sorry for the long silence.. now mmg agak kurang kesempatan nak berblog

sempat laaa membaca blog kawan2 tapi nak update huhu tak sempat...
school works pastu dengan kelam kabut baru ni adik ipar meninggal
huhu.. now sedang dalam proses cooling down a bit...

tapi mana boleh... this week until end of mac pack dengan segala macam 
aktiviti peringkat sekolah, pkp dan negeri..




this morning during the assembly..
banyak sangat info yg disampaikan sampai semua naik pening...
 this coming Wed dah start sukan peringkat PKP..
yours truly bertugas sebagai pegawai kejohanan..
kena jadi penjaga masa..
so Rabu petang n Jumaat petang kena bertugas..

 


 today am helping out a friend to fill in data in the latest SPS system..
adoiiii apalah banyak sangat sistem yang digunakan di peringkat sekolah nih
tak habis2 introduce new system...

 



 tekun giler laaaa. wa cakap lu..
haha... poyo jer semua nih..
acting jer lebih..
eh tapi sungguh mmg tengah buat kerja...
and believe me its alotssssss of work..




dah laaaa stop being poyo teacher...
back to real life...
nih apa hal banyak noo gambar dalam nih..
huhu excuse me.. nilah akibatnya bila buat kerja sambil menantikan
button loading tuh stop berpusing...

alkisah....

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..