February 17, 2014

17/2/2014 : Works..



 salam tengah hari semua.. 
hows ur day so far?? hopefully semuanya ok..
so sorry for the long silence.. now mmg agak kurang kesempatan nak berblog

sempat laaa membaca blog kawan2 tapi nak update huhu tak sempat...
school works pastu dengan kelam kabut baru ni adik ipar meninggal
huhu.. now sedang dalam proses cooling down a bit...

tapi mana boleh... this week until end of mac pack dengan segala macam 
aktiviti peringkat sekolah, pkp dan negeri..




this morning during the assembly..
banyak sangat info yg disampaikan sampai semua naik pening...
 this coming Wed dah start sukan peringkat PKP..
yours truly bertugas sebagai pegawai kejohanan..
kena jadi penjaga masa..
so Rabu petang n Jumaat petang kena bertugas..

 


 today am helping out a friend to fill in data in the latest SPS system..
adoiiii apalah banyak sangat sistem yang digunakan di peringkat sekolah nih
tak habis2 introduce new system...

 



 tekun giler laaaa. wa cakap lu..
haha... poyo jer semua nih..
acting jer lebih..
eh tapi sungguh mmg tengah buat kerja...
and believe me its alotssssss of work..




dah laaaa stop being poyo teacher...
back to real life...
nih apa hal banyak noo gambar dalam nih..
huhu excuse me.. nilah akibatnya bila buat kerja sambil menantikan
button loading tuh stop berpusing...

alkisah....

No comments:

Post a Comment

Ads