Skip to main content

17/2/2014 : Works..



 salam tengah hari semua.. 
hows ur day so far?? hopefully semuanya ok..
so sorry for the long silence.. now mmg agak kurang kesempatan nak berblog

sempat laaa membaca blog kawan2 tapi nak update huhu tak sempat...
school works pastu dengan kelam kabut baru ni adik ipar meninggal
huhu.. now sedang dalam proses cooling down a bit...

tapi mana boleh... this week until end of mac pack dengan segala macam 
aktiviti peringkat sekolah, pkp dan negeri..




this morning during the assembly..
banyak sangat info yg disampaikan sampai semua naik pening...
 this coming Wed dah start sukan peringkat PKP..
yours truly bertugas sebagai pegawai kejohanan..
kena jadi penjaga masa..
so Rabu petang n Jumaat petang kena bertugas..

 


 today am helping out a friend to fill in data in the latest SPS system..
adoiiii apalah banyak sangat sistem yang digunakan di peringkat sekolah nih
tak habis2 introduce new system...

 



 tekun giler laaaa. wa cakap lu..
haha... poyo jer semua nih..
acting jer lebih..
eh tapi sungguh mmg tengah buat kerja...
and believe me its alotssssss of work..




dah laaaa stop being poyo teacher...
back to real life...
nih apa hal banyak noo gambar dalam nih..
huhu excuse me.. nilah akibatnya bila buat kerja sambil menantikan
button loading tuh stop berpusing...

alkisah....

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…