March 12, 2014

Really hurt

Last week kalau x silap benda nih jadi.. Apa eh?? 

Kaki tersepak meja makan 


Ya Allah sakitnya usah di tanya.. Masa tuh x ada sapa kat umah.. I think masa tuh kids kat umah MIL sbb iena kan ada kursus doktor muda awal tuh... 

Wpun sakit plus bengkak tp ttp pergi uruskan team bola tampar (dgn sport shoes).. Bila pakai kasut cover gitu x berasa sgt sakitnya tp once dah buka boleh tahanlaaa... 


After few days.. Garisan merah tuh awalnya kat jari kelingking jer tp dah merebak... 

So since 2-10/3  mmg x g check pun... Haha teruk kan... Yesterday baru pergi KK Kangar.. Explain dekat doktor then doktor cuma bg ubat tahan sakit, surut bengkak n ubat sapu.. Itu jer?? Yurp.. And he said kalau smp next week masih sakit barulaa akan x ray.. 

So yesterday amik cuti utk rehat sbb lately rasa bila duduk lama jari n bahagian kaki tuh akan mula rasa sakit... 

No comments:

Post a Comment

Ads