March 05, 2014

something about me...



salam semua..
stayed back kat sekolah sebab petang at 2pm ada
perjumpaan dengan Pengarah JPNPs..

adoiii..
rasanya bulan 2-3 nih mmg packed sesaja dengan aktviti pagi n petang..
letih jugak tapi what to do...
kalau tak attend kang kena bagi surat tunjuk sebab laaa itu laaa
hmm



and owh 
kaki still sakit lagi..
one thing i realized now is that
i'm not the type of person yg suka nak gi klinik utk check if anything happen to me
but kalau kids ke mmg harusss segera pergi..
sepertinya i like to hurt myself dengan tidak pergi check bila diri dah sakit..
hahaha boleh ke bagi ayat gitu??


contoh 

sakit kepala pun biarkan jer wpun sakit berhari2..
then now sakit kaki (jari kaki tersepak meja haritu)
pun dah masuk 4 hari tapi still tak pergi check lagi..
haha... dont ask me why tak pergi..

No comments:

Post a Comment

Ads