Skip to main content

Sunday : Sunny and its HOT



Salam semua..
Baru habis kursus td tgh hari...
Back to back working from mon-sun..
Waaa so tiring...
But it was fun and we learnt alot..

Kalinih attend course on Doktor Muda..
Yup we're going to train young doctors..
Kelab dah tubuh since last year tp x dpt nak jalankan apa2 aktiviti
sbb kepadatan akt tahun lepas.. This year dah dpt module so no excuses!!!



So sejak Sabtu mmg byk slot berkaitan dgn amalan kebersihan, 
pencegahan dan kaedah2 berkaitan di ajar kepad lebih 40 guru sek rendah 
sbg persediaan utk kat di peringkat sekolah... 

Semua dgn kerjasama Jab Kesihatan... 





Day 1 belasah pakai tshirt dgn jeans jer.. Sport shoes sbb mmg xder code pakaian  
so ikut logik akal laaa sbb ada sebut pasal akt fizikal n petang ada akt jalan 10K langkah... 
Hehe.. Sampai tgk ramai jugak yg berbaju kurung tp bwk baju tukar laaa... 



Haha jalan2 di waktu petang...

Malam akt bersambung smp kul 10... Lepas tuh mmg berderet laaa kereta keluar dr kem.. 
X berani kot keluar sorg2 sbb jalan kebun getah (kiri kanan) pastu gelap sgt... 
Mujur depan belakang ada kereta masa keluar smlm.. 

Balik rumah amik baju sbb katanya today kena pakai formal then patah balik umah MIL... 
Kids semua dah tido masa smp..



Day 2... Kami pulak beria formal attire tp ada jer org lain yg pakai jeans.. 
Hahaha ntah apa2 kan... 



Penutup oleh Penyelaras Kanan Kokurikulum JPNPs... 
Alhamdulillah..
Balik terus ke rumah sbb nak settle laundry n rehat before plan lepas 
asar nak g amik kids kat umah MIL.. Tp panasnya... 












Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…