Skip to main content

Sunday : Sunny and its HOT



Salam semua..
Baru habis kursus td tgh hari...
Back to back working from mon-sun..
Waaa so tiring...
But it was fun and we learnt alot..

Kalinih attend course on Doktor Muda..
Yup we're going to train young doctors..
Kelab dah tubuh since last year tp x dpt nak jalankan apa2 aktiviti
sbb kepadatan akt tahun lepas.. This year dah dpt module so no excuses!!!



So sejak Sabtu mmg byk slot berkaitan dgn amalan kebersihan, 
pencegahan dan kaedah2 berkaitan di ajar kepad lebih 40 guru sek rendah 
sbg persediaan utk kat di peringkat sekolah... 

Semua dgn kerjasama Jab Kesihatan... 





Day 1 belasah pakai tshirt dgn jeans jer.. Sport shoes sbb mmg xder code pakaian  
so ikut logik akal laaa sbb ada sebut pasal akt fizikal n petang ada akt jalan 10K langkah... 
Hehe.. Sampai tgk ramai jugak yg berbaju kurung tp bwk baju tukar laaa... 



Haha jalan2 di waktu petang...

Malam akt bersambung smp kul 10... Lepas tuh mmg berderet laaa kereta keluar dr kem.. 
X berani kot keluar sorg2 sbb jalan kebun getah (kiri kanan) pastu gelap sgt... 
Mujur depan belakang ada kereta masa keluar smlm.. 

Balik rumah amik baju sbb katanya today kena pakai formal then patah balik umah MIL... 
Kids semua dah tido masa smp..



Day 2... Kami pulak beria formal attire tp ada jer org lain yg pakai jeans.. 
Hahaha ntah apa2 kan... 



Penutup oleh Penyelaras Kanan Kokurikulum JPNPs... 
Alhamdulillah..
Balik terus ke rumah sbb nak settle laundry n rehat before plan lepas 
asar nak g amik kids kat umah MIL.. Tp panasnya... 












Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...