April 07, 2014

musim luruh di Utara Semenanjung Malaysia


 salam semua...
just nak post gegambar pepohon  'sakura like' yang sedang
berbunga sakan...
mmg cantik sangat...
rasanya semua tempat pun dah banyak pokok2 nih kan..





nih pokok kat sekolah..
bunga lebat toksah cerita laaa...


yang nih bukan dari camera iena...
save dari fbook rasanya...
mmg cantik kan...



some pics while driving back to Perlis..
sepanjang hway mmg banyak sangat pokok nih..



i love it in white...
pink ok jugak tapi sebab white nih nmpk cam snowy plak...



main snap jer alih2 dpt pokok nih..




xder filter apa pun... mmg normal dari hphone...
hehe.. husband pun pelik kenapa gambar dari my ip and his ip looks diff..
hehe...
tangan i lebih pro dari u kot...


selamat bekerja semua..


No comments:

Post a Comment

Ads