Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2014

Girls day out

Salam semua.. Hehe definitely not me.... But this is what i want for my girls.. #haircut

Yerp finally last Wednesday dpt bwk the girls pergi potong rambut..  Dah pjg and lemas mama dorg tgk.. The problem is kalau dorang reti jaga xper nih x..  So dr susahkan diri baik potong pendek jer..  As usual nak jugak bergambar..  Haha yeah i'm wearing this type of hijab sbb malas nak bershawl plak haritu...  Lagipun i plan to get a massage but not my lucky day.. Huhu
#selfie #massage


Dah siap potong si kakak, while waiting for adiknya pulak..  Huhu ada kot dekat sejam jugak dok tunggu sbb before us ada one family jugak.. #girls

Lepas settle everything jam dah kul 3. We havent had our lunch..  Dahlaa bfast pun light giler so I took them to Blackwood..  Giler laaa dah lama cafe nih buka tp x pernah masuk2 lagi kot..  Hahaha ntah teruk benor rasa... 
#blackwood #lunch #girlsdayout

Selfie lagi... Hadoiii budget comey sgt laaa kot kan.. 
Hehe sepatutnya no ice for the girls tp sian plak xkan…

Back carry

Hi all..  Yerp berjaya jugak akhirnya back carry Aisyah
wpun x lama mana n kat dlm umah jer pun.. I've always wanted to do this..
Tgk all the babywearer back carry their kids nmpk so adorable..
Thats why dr dulu mmg nak sgt buat tp x berani.. 
Furthermore now dah jarang guna wrap.
More to my jumpsac ssc so front carry jer all the time.. 
#backcarry #wrap

It takes alot of practice to do this..
Hahah berpeluh jugak everytime nak buat esp now aisyah dah besar
so dia dah byk perangai..
But i managed to.. Hehe.. Tgklaaa muka x puas hati kena ddk belakang...
Well actually dia saja buat muka gitu bila camera iena tunjuk kat dia..



Lebih kurang mcm nak bgtau 'Mama, i dont like this'..  Lepas jer amik pic nih terus dia nak turun.. 
Oklaaa mama puas hati dah dpt back carry Aisyah...

Love

My Ameera Aisyah..



Ada Apa Dengan Cinta

Td cerita ada apa dengan cinta.. Adoiii one of my fav movie... 2002 masa kerja kat KPTM ada student tlg burnkan cd movie nih.. Mmg puas hati laa tgk ulang kali..

If u asked me why this movie?? Ntah maybe kena dengan jiwa kot... Ala2 about friendship, love sapa yg x suka kan..


Sweet sgt masa nih.. Mula2 Cinta dpt sembang dengan Rangga... 

When u have to choose between love and friendship... Its hard!! 


Even when friendship wins but deep down inside you're falling apart... Hmm 

Which would u choose LOVE or FRIENDSHIP??