May 29, 2014

Back carry



Hi all.. 
Yerp berjaya jugak akhirnya back carry Aisyah
wpun x lama mana n kat dlm umah jer pun.. I've always wanted to do this..

Tgk all the babywearer back carry their kids nmpk so adorable..
Thats why dr dulu mmg nak sgt buat tp x berani.. 

Furthermore now dah jarang guna wrap.
More to my jumpsac ssc so front carry jer all the time.. 

#backcarry #wrap


It takes alot of practice to do this..
Hahah berpeluh jugak everytime nak buat esp now aisyah dah besar
so dia dah byk perangai..
But i managed to.. Hehe.. Tgklaaa muka x puas hati kena ddk belakang...
Well actually dia saja buat muka gitu bila camera iena tunjuk kat dia..




Lebih kurang mcm nak bgtau 'Mama, i dont like this'.. 
Lepas jer amik pic nih terus dia nak turun.. 

Oklaaa mama puas hati dah dpt back carry Aisyah... 

No comments:

Post a Comment

Ads