Skip to main content

Girls day out


Salam semua..
Hehe definitely not me.... But this is what i want for my girls.. #haircut


Yerp finally last Wednesday dpt bwk the girls pergi potong rambut.. 
Dah pjg and lemas mama dorg tgk.. The problem is kalau dorang reti jaga xper nih x.. 
So dr susahkan diri baik potong pendek jer..  As usual nak jugak bergambar.. 
Haha yeah i'm wearing this type of hijab sbb malas nak bershawl plak haritu... 
Lagipun i plan to get a massage but not my lucky day.. Huhu

#selfie #massage



Dah siap potong si kakak, while waiting for adiknya pulak.. 
Huhu ada kot dekat sejam jugak dok tunggu sbb before us ada one family jugak..
#girls


Lepas settle everything jam dah kul 3. We havent had our lunch.. 
Dahlaa bfast pun light giler so I took them to Blackwood.. 
Giler laaa dah lama cafe nih buka tp x pernah masuk2 lagi kot.. 
Hahaha ntah teruk benor rasa... 

#blackwood #lunch #girlsdayout


Selfie lagi... Hadoiii budget comey sgt laaa kot kan.. 

Hehe sepatutnya no ice for the girls tp sian plak xkan nak minum air panas kan 
so they ordered iced lemon tea jer while mama order this

Mocha blended cream chips...

Ou lunch... Pizza n spaghetti... 
Hahaha buat sendiri pun blh but knowing the girls yg agak memilih ttg makan 
so yg nih mmg dorang akan mkn...

The pizza was recommended by BW tp i think biasa jer.. 
4 diff cheese kalau x silap
Spaghetti plak prawn dgn brocolli.. Dah sah2 bdk2 nih x mkn sayur 
so spaghetti jer laaa dorg mkn.. Mujur jugak they loved the pizza


Yeah our lunch date mission accomplished..











Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…