June 29, 2014

1st day fasting...



Alhamdulillah... our first day of fasting..
semua ok kan...  
alaaa xkan x ok plak kot.. hehe.. 
nevermind... the first day will always be a tough one kan..
but syukur sangat sebab kat Kulim cuaca hujan sepanjang hari..
so kids pun xderlaaa nampak letih sangat.. 

lepak jer..
cuma tadi around 12 kami sempat gi terjah Aeon baru di Alma, Bukit Mertajam..
well yeah .. i need some shopping theraphy..
hehe yerlah sangat kan.. but its been a while doing some real shopping...


its a new mall.. well actually they have one before this at Perda but i dont know what happen
so now dah transfer semua pergi Alma plak..

so tadi sempatlaa buat lawatan ke sana.. huhu...
sempat shopping some shirts for afi n twin then aisyah dah mula buat perangai..
mujur jugak i bwear her.. tapi tulah kalau dah menangis gitu mood nak shopping 
pun lari... huhu..

dah laaa ramai sungguh umat manusia dlm mall tadi.. adoiiii bersungguh2 korang nih yer
datang shopping ker window shopping nih.. 
imagine we arrive around 12 ++ parking dah full...
we managed to get a parking lot on the top roof.. huhu dah la hujan renyai2 masa tuh..

personally i like Aeon Perda lagi compared to this new building..
mungkin sebab dah biasa menapak dalam Aeon Perda sebelum nih so i think
its a bit bigger than the one in Alma..
dekat Alma nih rasa cam sempit plak.. maybe sebab banyak outlet kot...

target nak beli kasut sepasang 2 pun tak sampai hajat..
walaupun masa tuh Aisyah dah tido.. tapi dek kerana mencari kedai kasut pun 
alahai yang ada berjumpa cuma Vincci dengan apa tah satu lagi kedai..
so maybe next time jer lah..

or perhaps online shopping.. 
yeah what i do best...


lepas Hn balik terawih kami dah nak gerak balik Arau..
esok sekolah maa...
katanya di Perlis panas.. huhu.. 


No comments:

Post a Comment

Ads