June 09, 2014

SUKMA PERLIS - jalan2 tengok tempat sukan..


hollaaaaa.... okay since 24th May till 4th June it was SUKMA here in Perlis 
sapa tak tau?? angkat tangan.... duhhh sungguh laaa sangat kan.. takkan laa tak tau pulak
hatta sekalipun anda tidak suka sukan tapi mesti tahu punyalaaa kan..

oklaaa it was a great experience for small state like Perlis to be able to run this event..
tahniah to Perlis!!!!!

hahaa... 
so the story for our family.. honestly kami takderlaaa pergi tengok mana2 acara sukan pun
sebabnya tak sanggup nak beramai2 dengan bebudak 4 orang nih... 
yolah Hn sah2 terlibat dengan SUKMA sebagai urusetia so nak harapkan iena sorang bawak 
budak berempat nih agak tiada kesanggupan di situ.. 
walaupun bukannya tak biasa or tak boleh bawak tapi dengan pelbagai kejadian2 
yang tidak diingini berlaku sejak dua menjak nih so we choose to just stay at home
walaupun tengah school holiday...


tapi we managed to go and look at the venue laaa.. takkan sampai tak tengok lgsg kan
dalam hati nih mmg teringin sangat laaaa nak pi tgk 



Stadium Utama Kangar now dah bertukar nama..
mmg cantik sangat laaa dengan lampu2 bagai...
iena pulak mmg dah lama tak jejak ke stadium so mmg dah berubah sangatlaaa
dengan bangunan kompleks sukan yang bertambah pastu dengan lampu2..
eh dah sebut pasal lampu tadi..





layan jerlaaa gambar2 nih.. nak cerita apa pun tak tau..
















ramai yang nak amik gambar kat sini.. hehe.. so mmg takder laaa nak dapat gambar nih sesaja
tanpa ada orang lain di dalamnya... semua amik pakai hpone jer.. so excuse the 'gelap'ness of the gambar
malas nak usung dslr bagai... iphone pun ok dah nih.. muahahaha..

lepas amik gambar2 kat sini kami ke tempat jualan sementara tunggu Hn habis duty kat Dewan Badminton..
oklaaa buy few things for the kids and one key chain for me tapi sudahnya dikerjakan oleh Aisyah.. 
habis laaa key chain tuh sekarang...

#sukma #perlis #family #jalan2

No comments:

Post a Comment

Ads