Skip to main content

Blog hoping...


salam semua...
sihat??
alhamdulillah masih sihat.. cuma cuasa agak panas so... gitulah..

macam mana berpuasa setakat harini ??
in shaa Allah semua ok hendaknya..
well actually ada kerja nak kena siapkan tapi laptop nih tetiba tadi 
duduk tak duduk dok scrolling sendiri... nak menaip pun susah...

so terus tutup n buat kerja lain.. huhu.. not good kan...
hehe while blog hoping i came across this blog..


rasanya ramai yang tahu pasal dia..
such a strong hearted lady..
alhamdulillah atas hidayah yang Allah kurniakan padanya..
i'm not going to say more.. but glad to have someone like her...

Dia dah tunjukkan yang berhijab dan berpakaian menutup aurat tidak ketinggalan zaman
she looks nice in hijab.. setuju kan...

pastu come across this site pulak


tempat shopping.. barang2 dia boleh tahan murah.. and still looks nice..
belum pernah shops kat sini lagi.. 
taknak start sebab takut nanti addicted kot.. haha tapi the temptation is there..
huhu..






RM 18 jer.. huhu apakah?? sangat murah kan...


and banyak lagi laaa yang best.. korang gi jerlah tengok eh.. hehe..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…