July 01, 2014

Nothing much..



salam semua... 
still ok ker?? hehe..
alhamdulillah cuaca harini pun tak panas n sejuk jer so far..
hujan..

so now am processing the exam result n slips.. 
hadoiii banyak kot nak kena edit... tapi dah tugas so buat jerlah..
pagi tdi baru selesai bab jadual.. minta tolong my assistant untuk edarkan
sebab x mampu kot nak jalan2 gi distribute jadual (malas sebenarnya)
so hopefully (crossing fingers) semuanya ok..

hmm nih pun tengah break kejap sebelum nak sambung edit slip result..
nak tulis apa pun tak tahu sebenarnya.. tapi takperlah tulis jugak..
haha...

ramai yang dah balik tapi sebab tunggu girls balik kafa at 3pm..


nahhh tetiba plak letak gambar nih..
haha... nih kes tak tahu apa nak tulis tapi nak jugak ngadap blog...
apakah??

 

No comments:

Post a Comment

Ads