July 11, 2014

perihal halfmoon



salam semua... apa khabar?? hopefully semua sihat hendaknya..
macam tulis surat pulak dah rasa.. hehe..

ok today nak cerita perihal jenis tudung yang selalu iena pakai..
sekarang mmg suka dengan shawl saja.. tudung instant or yang ber'awning'
pakai juga tapi ikut mood and where to go...
tapi mmg kekerapan lebih memilih shawl..
lebih specific wide shawl...
adoiiii mmg suka and terbaik laaa...


so beside wide shawl yang bercorak recently iena purchased halfmoon wide shawl 
dari kawan sekolah.. sebelum nih tak berapa suka dengan halfmoon sebab rasa
mcm cara pakai agak sama jer.. tak mcm wide shawl biasa (yg pjg tuh)
tapi bila dah mula pakai selai dua lai.. tetiba best pulak..
hehe ala cara pakai sama jer mcm wide shawl or shawl biasa sebab 
iena even tudung bawal pun pakai ala2 shawl.. haha...
yg penting iena selesa itu jer... nak lilit macam mana pun terserah..






 these are a few of me wearing halfmoon.. sama jer pesennya.. sebab mmg x reti 
sangat pun nak lilit2 pesen lain..
hahaha tried to follow a few tutorial from youtube tapi tak menjadi
and sudahnya repeat jer yang senang nak buat...


 yang  nih wide shawl bukan halfmoon eh..
lagi best sebab mmg wide so boleh laaa cover apa yang patut cover.. 
tapi kdg2 tuh i have to admit yg kadang2 bila dah lilit2 tuh jd singkat jugak 
bahagian depannya.. so after this kena beringat...


masa kenduri adik haritu sarung 2 halfmoon jadi mcm nih..


hehe itu jerlah cerita pasal tudung yang iena suka pakai..
kang letak banyak2 muntah pulak korang nengok gambar muka den yang tak seberapa nih
eh tapi syukur Allah dah ciptakan yang terbaik buat aku..
Alhamdulillh..

last but not least



#prayforgaza #prayforpalestine #prayforMH370
#prayforall

No comments:

Post a Comment

Ads