July 07, 2014

serabut...


Assaalamualaikum...
huwaaaa ngantuknya... huhu last nite smp umah dari umah mama di Kepala Batas
lebih kurang kul 12 lebih....
sampai letak Aisyah terus masuk dapur masukkan nasi daging yang 
Hn amik ke dalam rice cooker utk warmkan..

itu jer la utk bersahur.. dalca x sempat nak amik so do the air asam..
so pagi tadi sahur nasi daging, telur goreng n kicap.. 
haha... x kena betul kombinasi nya..

as of today.. serious tak tahulah apa yang nak dibeli or masak tuk berbuka...
kat sekolah lagi nih... kul 3 baru balik sebab kids abis kafa at 3pm..
ngantuknya... hanya Allah yang tahu..
tadi sempat gak terlelap.. mujur jugak ada bilik sendiri nih..
hehe..

okay.. minggu nih ada misi mencari sesuatu..
which is...
our baju raya...
huhu...


adik dah belikan baju melayu for the guys 
so now its our turn to get something to match theirs'
theme for this year is chocolate

ikutkan iena senang jer.. nak terjah poplook ker or any online shop utk beli baju 





tapi sebab nak kena matchy dengan the girls n aisyah pulak so adoiii
i need to do some survey outside laaa pulak..
itu sangatlaaaa membosankan sebab i know definitely Hn wouldnt want to do that..
pastu we need to get them before end of this week sebab my bro dah 
set up dengan his friend for our family photo shoot... 
aaaaarrrggghhh  pening kepala..

 
left is nice too but too light.. ours is dark choc.. huhu.. nangis laaa boleh tak...
right is nice.. i wish they could fit my twins.. kalau muat mmg aku beli... tak kira dah..

 
meh menambahkan lagi semak di kepala...
weiii camner nih..




No comments:

Post a Comment

Ads