Skip to main content

#rayadisekolah


lepas raya di merata tempat.. then kita raya di sekolah pulak.
hehe..
raya kan sebulan so kalinih raya di sekolah...


baju yang dibeli awal tahun tapi tak pakai sebab agak fit..
tpi bila pakai pagi tuh dah longgar sesangat pulak.. 
siap kena pin kat atas leher baju tuh bagi kedudukan elok sikit..



awal pagi ada kelas dulu..
so dalam kul 10 baru budak2 gerak di dewan tuk Jamuan Hari Raya..
nihlaaa anak2 tahun 1 yang most of the time mencabar kesabaran ku..
tapi ada time dorang mmg the sweetest laaa.


nih geng teachers..
haha well i'm the oldest laaa dalam pic nih..
dorang nih muda2 belia lagi..
 thats why geng BI mmg happening kat sekolah..



lawa sangat jubah yang akak nih pakai..
nak tengok all the labuci tapi sebab bertudung labuh so tak nampak...
hehe..

dengan guru2 praktikum yang sempoi n terbaik..
mmg dorang sporting and most event mmg dorang involved dengan jayanya..


nih pic dalam bilik jamuan dah..
aturcaranya... bagi bebudak makan, then edar kuih raya..
makan lagi..
then nyanyi2 and then photoshoot gambar kelas masing2..
of coz urs truly laaa jurugambarnya..
tu pasal my handbag is my camera..

suka pic nih..
dengan kak Yus, macam dok tengah juai kuih raya..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…