August 07, 2014

#rayadisekolah


lepas raya di merata tempat.. then kita raya di sekolah pulak.
hehe..
raya kan sebulan so kalinih raya di sekolah...


baju yang dibeli awal tahun tapi tak pakai sebab agak fit..
tpi bila pakai pagi tuh dah longgar sesangat pulak.. 
siap kena pin kat atas leher baju tuh bagi kedudukan elok sikit..



awal pagi ada kelas dulu..
so dalam kul 10 baru budak2 gerak di dewan tuk Jamuan Hari Raya..
nihlaaa anak2 tahun 1 yang most of the time mencabar kesabaran ku..
tapi ada time dorang mmg the sweetest laaa.


nih geng teachers..
haha well i'm the oldest laaa dalam pic nih..
dorang nih muda2 belia lagi..
 thats why geng BI mmg happening kat sekolah..



lawa sangat jubah yang akak nih pakai..
nak tengok all the labuci tapi sebab bertudung labuh so tak nampak...
hehe..

dengan guru2 praktikum yang sempoi n terbaik..
mmg dorang sporting and most event mmg dorang involved dengan jayanya..


nih pic dalam bilik jamuan dah..
aturcaranya... bagi bebudak makan, then edar kuih raya..
makan lagi..
then nyanyi2 and then photoshoot gambar kelas masing2..
of coz urs truly laaa jurugambarnya..
tu pasal my handbag is my camera..

suka pic nih..
dengan kak Yus, macam dok tengah juai kuih raya..

No comments:

Post a Comment

Ads