September 20, 2014

Adriana n Annisa


Happy Birthday sweet heart..


more updates later...

So now will update on what we did today


Keluar lepas Asar... Bagi bebudak kecik tido dulu sbb sat lagi nak pergi main2.. Lepas jer solat bangunkan dorang, mandi then terus gerak sbb kalau lewat nnti x sempat nak main..


Member suggest bwk dorang g Masjid Terapung kat Kuala Perlis.. Then i realized situ mmg ada pground so elok sgtlaa kan.. Bagi dorang main puas2 them solat Maghrib kat situ sblm gerak balik Arau



Puaslaaa tgk dorang main.. Once a while kena jugak bwk g playground.. Xleh asik dlm rumah jer.. Dorang tahu jemu.. So i guess I'm doing the right thing... 


Afi yg paling seronok kot... Dengar suara dia jer kat situ.. Seriously suara dia paling kuat.. Hahaha excited sgt.. Main kejar2 dgn kakak Yana dia.. Annisa most of the time dgn Aisyah n me.. Aisyah plak nak main dekat 1 place jer.. Xnak g tmpt lain..


Da puas main (guna kuasa veto jer ajak dorg) naik menara tinjau.. Sblm nih x pernah pun naik.. Seronok dpt tgk suasana nih... Ingatkan kita jer suka rupanya dorg pun suka.. X berani nak lepas Aisyah so atas tuh mmg berdukung laaa.. 


Lepas tuh jalan2 dekat Masjid Terapung plak.. Sementara menantikan azan Maghrib.. Ya Allah indah sungguh..

With my babies tgk sunset.. Adoiii best sgt.. Angin kuat so Aisyah dgn iena jer x berani lepas jauh.. 


Lepak minum2 kat gerai sebelah masjid then bagi dorang main kat sini plak... 

Tak lama lepas tuh azan Maghrib..



Seronok twin dpt solat kat sini.. Jemaah lagi.. Alhamdulillah.. Masa dorg solat iena tunggu Afi n Aisyah... 

Da selesai solat terus gerak balik Arau for dinner.. Yolah bday tp x mkn kek lagi kan... Thought of having it with their father tp alkisahnya abahnya malam esok baru nak balik.. Lmbt laaa kan kesian bday tak makan kek so bwklaaa dorg ke Blackwood for dinner n cake.. 


Annisa makan spaghetti


Adriana makan chicken chop


Their cakes.. Iena yg pilih sebabnya kitaorg makan kat ruang luar so nak bwk semua sekali masuk n pilih cake mcm horror so senang citer mama dorg yg pilih... 

Rainbow cake n Oreo cake



Dorang yg nak bersuap bagai nih.. I just captured the moment for them.. Mudah2an ingat smp tua.. Hehehe..

Love u both...
Happy birthday darlings..
No matter what i'll always love you both

Mama doakan yg terbaik buat anak2 mama and have a bright and great future.. In shaa Allah jadi anak yg solehah, taat pada segala perintah Allah.. Jgn abai solat dan tanggungjawab sbg kakak bila besar nnti..


















No comments:

Post a Comment

Ads