Skip to main content

Adriana n Annisa


Happy Birthday sweet heart..


more updates later...

So now will update on what we did today


Keluar lepas Asar... Bagi bebudak kecik tido dulu sbb sat lagi nak pergi main2.. Lepas jer solat bangunkan dorang, mandi then terus gerak sbb kalau lewat nnti x sempat nak main..


Member suggest bwk dorang g Masjid Terapung kat Kuala Perlis.. Then i realized situ mmg ada pground so elok sgtlaa kan.. Bagi dorang main puas2 them solat Maghrib kat situ sblm gerak balik Arau



Puaslaaa tgk dorang main.. Once a while kena jugak bwk g playground.. Xleh asik dlm rumah jer.. Dorang tahu jemu.. So i guess I'm doing the right thing... 


Afi yg paling seronok kot... Dengar suara dia jer kat situ.. Seriously suara dia paling kuat.. Hahaha excited sgt.. Main kejar2 dgn kakak Yana dia.. Annisa most of the time dgn Aisyah n me.. Aisyah plak nak main dekat 1 place jer.. Xnak g tmpt lain..


Da puas main (guna kuasa veto jer ajak dorg) naik menara tinjau.. Sblm nih x pernah pun naik.. Seronok dpt tgk suasana nih... Ingatkan kita jer suka rupanya dorg pun suka.. X berani nak lepas Aisyah so atas tuh mmg berdukung laaa.. 


Lepas tuh jalan2 dekat Masjid Terapung plak.. Sementara menantikan azan Maghrib.. Ya Allah indah sungguh..

With my babies tgk sunset.. Adoiii best sgt.. Angin kuat so Aisyah dgn iena jer x berani lepas jauh.. 


Lepak minum2 kat gerai sebelah masjid then bagi dorang main kat sini plak... 

Tak lama lepas tuh azan Maghrib..



Seronok twin dpt solat kat sini.. Jemaah lagi.. Alhamdulillah.. Masa dorg solat iena tunggu Afi n Aisyah... 

Da selesai solat terus gerak balik Arau for dinner.. Yolah bday tp x mkn kek lagi kan... Thought of having it with their father tp alkisahnya abahnya malam esok baru nak balik.. Lmbt laaa kan kesian bday tak makan kek so bwklaaa dorg ke Blackwood for dinner n cake.. 


Annisa makan spaghetti


Adriana makan chicken chop


Their cakes.. Iena yg pilih sebabnya kitaorg makan kat ruang luar so nak bwk semua sekali masuk n pilih cake mcm horror so senang citer mama dorg yg pilih... 

Rainbow cake n Oreo cake



Dorang yg nak bersuap bagai nih.. I just captured the moment for them.. Mudah2an ingat smp tua.. Hehehe..

Love u both...
Happy birthday darlings..
No matter what i'll always love you both

Mama doakan yg terbaik buat anak2 mama and have a bright and great future.. In shaa Allah jadi anak yg solehah, taat pada segala perintah Allah.. Jgn abai solat dan tanggungjawab sbg kakak bila besar nnti..


















Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…