September 25, 2014

Baju pinjam...



 holla.. just nak post something weeks ago.. haaa dah history pun nak masuk jugak..
nak buat camner now mmg tadak sgt storynya.. so ceritalah apa yang ada kan..

alkisah nih masa balik cuti sekolah haritu.. ada wedding di beberapa tempat.. 
so memandangkan balik kulim tanpa baju kurung.. meminjam laa kan.. apa lagi..


baju mama.. hehe lucky for me we're the same size..
i mean not really same tapi baju mama mmg boleh pakai.. sebab size mama besar sikit jer jer iena..
hehe.. i kinda like this one.. dah few time jugak pakai.. tapi mmg besar skit laaa kainnya.. kena pin 
baru selesa pakai..



adoiii this girl...
sayang sangat.. 
dlm kereta cuma ada Aisyah n Afi jer.. 
sebab kakaknya naik kereta dengan tok wan dorang..
hehe.. 
so mmg puas laa melasak..
 


 geram..


 first wedding dekat Perak..
mmg semua follow our car sebab yg lain2 tak tahu jalan..
our GPS pun dah hidup segan mati tak mau.. so berharap pada Waze guna hp Hn..
mujur sampai...



 balik dari kenduri baru si kecik nih tido..



No comments:

Post a Comment

Ads