Skip to main content

Baju pinjam...



 holla.. just nak post something weeks ago.. haaa dah history pun nak masuk jugak..
nak buat camner now mmg tadak sgt storynya.. so ceritalah apa yang ada kan..

alkisah nih masa balik cuti sekolah haritu.. ada wedding di beberapa tempat.. 
so memandangkan balik kulim tanpa baju kurung.. meminjam laa kan.. apa lagi..


baju mama.. hehe lucky for me we're the same size..
i mean not really same tapi baju mama mmg boleh pakai.. sebab size mama besar sikit jer jer iena..
hehe.. i kinda like this one.. dah few time jugak pakai.. tapi mmg besar skit laaa kainnya.. kena pin 
baru selesa pakai..



adoiii this girl...
sayang sangat.. 
dlm kereta cuma ada Aisyah n Afi jer.. 
sebab kakaknya naik kereta dengan tok wan dorang..
hehe.. 
so mmg puas laa melasak..
 


 geram..


 first wedding dekat Perak..
mmg semua follow our car sebab yg lain2 tak tahu jalan..
our GPS pun dah hidup segan mati tak mau.. so berharap pada Waze guna hp Hn..
mujur sampai...



 balik dari kenduri baru si kecik nih tido..



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…