September 04, 2014

hijau....



 Assalamualaikum..
hehe nih nak cerita hal harini..
so kami berlima adalah pengawas peperiksaan UPSR yang akan 
berlangsung minggu depan.. 

alkisah harini ada taklimat untuk semua pengawas..
alhamdulillah semua berjalan lancar dan esok in shaa Allah kami akan 
bergerak ke sekolah masing2 utk lawatan pusat peperiksaan..

tamat taklimat lebih kurang 12 lebih.. 
so on the way back tu lalu area rumah our driver for the day..
hehe sempat laaa menyinggah nak tengok rumah n pokok2 bunga dia

 



 hehe.. ada org yang excited datang tengok pokok2 bunga nih..
kami layan kan jer.. hehe..




idakler beria amik gambar pokok2 bunga beliau.. hehe.. tapi mmg best sebab rumah 
pun mmg cantik luar dalam...
nampak so homey...

(best plak kalau ada rumah sendiri kan)



sonok dapat naik buaian nih.. hehe...
abaikan laaa kecomotan muka tuh.. yolah dah tengah hari kan..
so takyah laa nak expect muka sesuci murni bagai..
(haha perasan tak sudah)



balik2 sampai sekolah ada goodies menanti.. hehe.. 
Jenna my lovely mentor made these today..
Zety pun tak sabar2 nak makan.. hehe... eh awak dah makan laaa..

so now am staying back at school sampai kul 5 
sebab kids ada latihan kalam jamaie...
malam nih dtg sekolah lagi untuk program bacaan Yassin and solat hajat perdana..
 

No comments:

Post a Comment

Ads