Skip to main content

hijau....



 Assalamualaikum..
hehe nih nak cerita hal harini..
so kami berlima adalah pengawas peperiksaan UPSR yang akan 
berlangsung minggu depan.. 

alkisah harini ada taklimat untuk semua pengawas..
alhamdulillah semua berjalan lancar dan esok in shaa Allah kami akan 
bergerak ke sekolah masing2 utk lawatan pusat peperiksaan..

tamat taklimat lebih kurang 12 lebih.. 
so on the way back tu lalu area rumah our driver for the day..
hehe sempat laaa menyinggah nak tengok rumah n pokok2 bunga dia

 



 hehe.. ada org yang excited datang tengok pokok2 bunga nih..
kami layan kan jer.. hehe..




idakler beria amik gambar pokok2 bunga beliau.. hehe.. tapi mmg best sebab rumah 
pun mmg cantik luar dalam...
nampak so homey...

(best plak kalau ada rumah sendiri kan)



sonok dapat naik buaian nih.. hehe...
abaikan laaa kecomotan muka tuh.. yolah dah tengah hari kan..
so takyah laa nak expect muka sesuci murni bagai..
(haha perasan tak sudah)



balik2 sampai sekolah ada goodies menanti.. hehe.. 
Jenna my lovely mentor made these today..
Zety pun tak sabar2 nak makan.. hehe... eh awak dah makan laaa..

so now am staying back at school sampai kul 5 
sebab kids ada latihan kalam jamaie...
malam nih dtg sekolah lagi untuk program bacaan Yassin and solat hajat perdana..
 

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…