September 01, 2014

#shawlmim by Shamim Ismail


Assalamualaikum...
Mcm mana cuti2 Merdeka?? Jalan2 ke mana??

Harini nak share satu insta shop for those yg suka pakai halfmoon shawl.. 
Okay so gmbr kat bawah nih gmbr iena dgn wide halfmoon shawl...



Its a wide halfmoon so mmg elok laa menutup bahagian yg sepatutnya.. 
Pastu material pun best sbb owner shop nih mmg sorg yg pentingkan kualiti..

Its like a limited material laaa sbb dia x buat banyak.. But jahitan semua mmg kemas..


Haha dok ulang kaler yg sama jaaa.. Apakah?? 
Almaklum koleksi x byk lagi.. Baru ada 7 lai.. Hehe.. 
Ada member yg dah beli berbelas lai.. Mcm2 kaler tuh..



Nak pakai mmg senang and actully its up to u nak buat mcm mana.. 
Yg dah pernah pakai shawl u girls lagi arif laaa mcm mana nak pakai...



Her insta shop... #Shawlmim korang yg ada insta blh ada dia.. 
Serius mmg sedap pakai... Try 1 pastu mesti nak beli lagi..






No comments:

Post a Comment

Ads