January 06, 2015

2015. 1st post



Assalamualaikum semua...
Sorry for no updates recently... (Hehe ada ker readers nih??) laptop rosak wpun baru jer repair. Rasanya dah mmg xleh buat apa apa kot.. Ada expiry date ka utk laptop??? 

So story pasal Dhaka xtaulaaa bila nak buat... Hmm selamat tahun baru 2015 jugak buat semua... Sejak xdak laptop terpkasa tumpang netbook Hn utk buat segala kerja. Which i dont really like sbb ntah rasa weird guna benda org lain tuk buat kerja kita...


Now guna hp utk update. Tp tulah bila guna hp dah laaa screen tecik pastu nak menaip pun susah. Huhu...

Kena budget beli laptop baru laaa kot kan... Xperlaaa nnti kita usahakan laaa lagi mana noo sbb kalau xdak susah laa. Sekolah dah nak mula dah.


No comments:

Post a Comment

Ads