February 18, 2015

my Ameera..


 Holla... xder mende pun nak cerita cuma saja nak post some pics of me n the lil girl.. This is my Ameera Aisyah now.. Going to be 3 this year.. How time flies.. sekarang dah banyak attitude ini budak kecik.. Pantang sekali kalau nmpk orang siap2 nak keluar.. dia pun kalut cari tudung bagai nak siap jugak.. mujur jugak bukan time nak pi sekolah..



Haritu masa belikan si kakak tudung di Aidijuma dia pun nak jugak selai.. adoiii besar sangat untuk kamu laaa sayang.. tapi sebab nak jugak pakai so amiklaaa yang kakaknya satu... hehe.. takperlaaa lipat kasi jd kecik sikit so dia pun pakai.. tapi pakai pun kejap jer...


semalam mood rajin so masa solat isha' dia pun ikut solat sama.. mujur laaa belikan dia telekung dari Aisyah haritu so pakailaaa n ikut laaa mama nya solat.. Alhamdulillah if she wants to do it than its a good sign..

Hehe.. dont know what to write anymore.. so have a great holiday.. Selamat Tahun Baru Cina to those yang merayakan.. Yang balik kampung berhati2 di jalan raya.. Take care...


No comments:

Post a Comment

Ads