Skip to main content

My day



Started my day at 530am and now am feeling so tired. Its like i only have about 10% left of my body battery... Wow!!!


Stop whining Azlina... 
Huhu...

Nevermind i'm just going to share what happen today... 

745-845am - We have 1Murid1Sukan act... I'm incharge of the volleyball team, so taught the kids about digging and later did some serving... Played for about 15mins and then its over...

845-915am - had PE class with my 2Arif.. The boys wanted to play soccer so yeah i passed them to my friend whose having PE with 3C (well its a small class only 8 boys so yeah they cannot play soccer) and i took his girls' for netball... Its not easy...

915-1015am - I have English with 3 Cekal.. We did some cut and paste activity on being Healthy... I only had some cucur keria and plain water until the class ended..

1015-1035am - recess and had to run to the comp lab to get something from the Net... Huhu... We hv the wifi thing at school but since the school started until now its nit working.. So difficult to get thing done because eventhough i can hv hotspot but still the connection is terrible...

1035-1135am - English class with 1B. Taught them about greeting and saying/asking politely... Then passed some paper for them to color and taught them some techniques for coloring... 

12-430pm - workshop at SK Arau for our Mentor Program.. Weeehhoooo we arrived early and immediately started with our board game project.



We dont hv any theme for our board game but at the end it became an outer space board game...


Just because we hv aliens and some planets (the circles) and 2 spaceships... Hahahaha... Yeah nevermind about  that... We have fun.. We made some bottle caps project, bowl and read, fishing activity etc...


Our mentor with our projects... Its good to hv this session/workshop because its the time to build and make something for the kids.. I'm sure kids are going to love it.. Plus the teachers were so creative...


The SJKC made this... I like the colors of the board.. No idea how they do that...

430-450pm - rushed back home to get the girls for their netball training.. Huhu am so tired and sleepy by now... Then drove back to school to sent my friend and the kids... Performed Asar at school and then off to netball training... 

630pm - went back feeling so sleepy but Alhamdulillah we arrived home safely... And now 930pm, after performing my Isha' am writing something here.. 

Wow!!! Its like a journal already.. I wont hv time for this but since Aisyah is at MakNa's house (her babysitter) so yeah... I miss writing eventhough its really nothing to tell... So ok hv a great day and  Assalamualaikum ...




Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…