Skip to main content

#notfeelingwell


 my baby girl is not feeling well today..when i left her early in the morning, she's still ok.. but when i arrived at school and an hour later Hn text-ed me asking for Aisyah's mykid number...

her temp was 38.1 at that time... its weird tho but yeah who knows when we're going to be sick... finished my class at 1230 and rushed back home but they're still on their way back from MIL's place...


she was ok at that time but suddenly she vomited.. only water... she didn't cry at first but more to being shock seeing what happen and later when i asked her to go to the bathroom to clean her up then she cried a bit..




she just woke up.... And yeah i had to stop writing played with her and fed her med.. Syukur alhamdulillah i think she's better now.. 



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…