March 02, 2015

#nothing is impossible if u want to do it...



assalamualaikum.. holla everybody.. semoga semuanya sihat sejahtera lah no.. alhamdulillah masih sihat dan boleh menjalankan setiap tugas yang diamanahkan.. Sabtu dan Ahad baru lepas nih kena kerja jugak.. sebab kena attend kursus pemantapan modul doktor muda (sebenarnya dah pergi last year) tapi takperlah ilmu kan bukan senang nak dapat.. lagipun seriously kelab nih masih baru dan ilmu yang sebegini mmg diperlukan oleh semua guru yang handle kelab.. 

so sabtu pagi (malam tuh tido pun tak berapa nak jerap) siap2 semua terus hantar anak2 p umah mak.. Hn g Kuala Kangsar untuk rugby since Friday morning lagi.. walaupun berat jugak nak tinggal dekat Mak sebab adik2 ipar takdak.. sorang attend kelas sorang lagi kena p kursus kat SP tapi i have no other option.. oklaaa sebab ada kakak2nya untuk tolong tengokkan...

so smp jer di tempat kursus, hehe sebab dah tahun lepas pun pakai sport attire so tahun nih lagi sempoii belasah pakai jeans jer.. haha.. jahat kan.. most of the teachers (ramai yang first time attend) so pakai pakaian formal laaa.. terasa pulak mcm budak jahat... tapi takperlah.. lagipun fasi2 yang datang pun ckp mmg sepatutnya pakai sport attire sebab kita ada praktikal punya slot. tpi sampai sudah xdak pun... hahaha..







dua hari kursus alhamdulillah semua ok.. ilmu yang dapat hopefully dapatlaaa dipraktikkan dan dilaksanakan di sekolah.. sekarang bukan lagi masalah xdak bahan nak buat tapi nak melaksanakan jer yang nmpk ada kesulitan.. huhu.. malas laa nak cerita pasal tuh kan.. nanti kang ada pulak yang kata kenapa tak cuba buat dulu, kenapa tak usahakan, itu dan ini.. so biarlah.. i'll try to manage as good as i can.. doakan lah yer..




No comments:

Post a Comment

Ads