Skip to main content

#nothing is impossible if u want to do it...



assalamualaikum.. holla everybody.. semoga semuanya sihat sejahtera lah no.. alhamdulillah masih sihat dan boleh menjalankan setiap tugas yang diamanahkan.. Sabtu dan Ahad baru lepas nih kena kerja jugak.. sebab kena attend kursus pemantapan modul doktor muda (sebenarnya dah pergi last year) tapi takperlah ilmu kan bukan senang nak dapat.. lagipun seriously kelab nih masih baru dan ilmu yang sebegini mmg diperlukan oleh semua guru yang handle kelab.. 

so sabtu pagi (malam tuh tido pun tak berapa nak jerap) siap2 semua terus hantar anak2 p umah mak.. Hn g Kuala Kangsar untuk rugby since Friday morning lagi.. walaupun berat jugak nak tinggal dekat Mak sebab adik2 ipar takdak.. sorang attend kelas sorang lagi kena p kursus kat SP tapi i have no other option.. oklaaa sebab ada kakak2nya untuk tolong tengokkan...

so smp jer di tempat kursus, hehe sebab dah tahun lepas pun pakai sport attire so tahun nih lagi sempoii belasah pakai jeans jer.. haha.. jahat kan.. most of the teachers (ramai yang first time attend) so pakai pakaian formal laaa.. terasa pulak mcm budak jahat... tapi takperlah.. lagipun fasi2 yang datang pun ckp mmg sepatutnya pakai sport attire sebab kita ada praktikal punya slot. tpi sampai sudah xdak pun... hahaha..







dua hari kursus alhamdulillah semua ok.. ilmu yang dapat hopefully dapatlaaa dipraktikkan dan dilaksanakan di sekolah.. sekarang bukan lagi masalah xdak bahan nak buat tapi nak melaksanakan jer yang nmpk ada kesulitan.. huhu.. malas laa nak cerita pasal tuh kan.. nanti kang ada pulak yang kata kenapa tak cuba buat dulu, kenapa tak usahakan, itu dan ini.. so biarlah.. i'll try to manage as good as i can.. doakan lah yer..




Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…