April 29, 2015

suatu hari di bulan April


 few weeks ago... kena bawak ahli Kelab Doktor Muda untuk satu program kecergasan
anjuran Jabatan Kesihatan Negeri dan Uitm, Arau...



 tunggu di Uitm jer sebab venue sebelah umah kan.. budak2 naik bas dari sekolah
ada sorang lagi cikgu tunggu..


mula plan nak tinggalkan Aisyah dengan baby sitter jer sebab kebetulan abahnya pun ada program
tapi the moment kakak hantar gi umah bs terus nangis tak ingat.. nangis sampai kat umah
pun x senang duduk dibuatnya.. so suh kakak amik balik n off we go to the program..




program nak bagi pengetahuan kepada murid tentang pentingnya aktiviti kecergasan..
sesuai laaa jugak bawak Doktor Muda sebab mmg ada dalam silibus 


pelbagai aktiviti kecergasan yang dorang kena buat tapi budak kecik nih aim satu benda jer..
dari mula sampai cakap nak hadiah nih...
huhu.. jenuh kot... tapi mujur jugak semua sekolah yang terlibat dapat satu..
so dapat bergambar n pegang bawak balik pun kira ok sgtlaaa 


begitulaaaa sepanjang program.. asyiklaa nak berdukung.. tak mau langsung dengan orang..
mujur cikgu2 pengiring tak kena buat aktiviti apa cuma tunggu murid


the kids.. semoga ilmu yang diperoleh dapat dipraktikkan..


pagi ada senamrobik, so mama dia kena senamrobik sambil dukung dia..
ada ka patut.. tapi agak2 kalau dengan beban gitu boleh bakar lagi byk kalori kot kan...

No comments:

Post a Comment

Ads