Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2015

Sukan SKTT

Huhu... Sejak dua menjak nih segan nooo update blog.. Kenapa eh??!! Nih cerita last week.
Sblm sekolah tutup aka bercuti 2 minggu.... Kami ada hari sukan sekolah..
Alhamdulillah berlangsung dengan meriah walaupun kami kekurangan warga kerja
sebab ramai yg keluar kursus...



Selasa pagi dah mula persiapan tempat dan acara padang...  Tahun nih sebab kekurangan di atas, iena bertugas d meja statistik..  Sambil2 amik gmbr perjalanan sukan... Kena amik video jugak sbb nak buat video sekolah..  Huhu x reti editing video nih... Camner nak buat???

Ntah x ingat kat mana tp nak bgta skrg dah bulat... Makan x sangga...  Pastu lepas makan menyesal... Bengong betul... Hahahaha...

Acara untuk pra sekolah... Hero iena pun masuk... Masa latihan dok buat main2 jer..  Tgk muka pun congggg semacam. Tp masa hari perlawanan dpt bwk balik 2 pingat...  Tahniah!!!

Hari Rabu lagi sedih, rumah hijau tinggal iena sorg jer waktu petang utk siapkan budak perbarisan...  Sedih sungguh... Tp buat jugaklaaa yg terbaik…

wishing

a dear friend..


hi...

holla...

have a great day....

#lompattali

my Sunday... menguruskan anak2 sekolah ke kursus lompat tali anjuran Kelab Doktor Muda dengan usahasama Jabatan Belia Negeri... the kids surely have lots of fun..

 seawal 730pg dah keluar dari rumah utk amik sorang ahli kelab.. then terus ke Jabatan Belia mujur budak2 lain mnta parent yang uruskan hantar... 

 after breakfast terus mula.. dengan penerangan ringkas dari jurulatih lompat tali.. mmg best and rugi sangat kalau tak join... ada jer cikgu2 yang hantar budak n tinggal tapi rasa sayang sebab byk juga tips yang terselit  di antara waktu2 dok buat latihan tuh..
so dari 8 am to 6pm mmg berkampung d dalam dewan ni...


simple jer sebab ingat boleh nak join tapi cam tak sesuai plak cikgu nak terlompat2.. hehe.. xperlah balik lompat kat umah nnti..

dengan cikgu Arina.. sekolah dia dah hebat geng lompat tali.. so lepas nih kena p belajar ngan team dorang..
bila dah suka asiklaaa nak melompat tak kira tempat n panas dah.. good for them sebab selalunya bila benda dah minat dia akan suka…

#lies

#serioussakitsangat

#quote

Our day

our very own official reunion.. in shaa Allah in June..
cant wait