Skip to main content

#lompattali



 my Sunday... menguruskan anak2 sekolah ke kursus lompat tali anjuran Kelab Doktor Muda
dengan usahasama Jabatan Belia Negeri...
the kids surely have lots of fun..


 seawal 730pg dah keluar dari rumah utk amik sorang ahli kelab.. then terus ke Jabatan Belia
mujur budak2 lain mnta parent yang uruskan hantar... 


 after breakfast terus mula.. dengan penerangan ringkas dari jurulatih lompat tali..
mmg best and rugi sangat kalau tak join...
ada jer cikgu2 yang hantar budak n tinggal tapi rasa sayang sebab byk juga tips yang terselit 
di antara waktu2 dok buat latihan tuh..

so dari 8 am to 6pm mmg berkampung d dalam dewan ni...



simple jer sebab ingat boleh nak join tapi cam tak sesuai plak cikgu nak terlompat2..
hehe.. xperlah balik lompat kat umah nnti..


dengan cikgu Arina.. sekolah dia dah hebat geng lompat tali.. so lepas nih kena p belajar ngan
team dorang..
 

bila dah suka asiklaaa nak melompat tak kira tempat n panas dah..
good for them sebab selalunya bila benda dah minat dia akan suka nak buat..
my target nak tubuh satu team lompat tali untuk sekolah..


sorang lagi cikgu yang sama2 stay back until 6pm.. mula2 sembang2 gitu jer.. last baru tau
dia satu sekolah dengan member.. hehe sembang panjang laa pulak lepas tuh..
 

last....
semoga ilmu yang diperoleh akan dipraktikkan...















Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…