May 11, 2015

#lompattali



 my Sunday... menguruskan anak2 sekolah ke kursus lompat tali anjuran Kelab Doktor Muda
dengan usahasama Jabatan Belia Negeri...
the kids surely have lots of fun..


 seawal 730pg dah keluar dari rumah utk amik sorang ahli kelab.. then terus ke Jabatan Belia
mujur budak2 lain mnta parent yang uruskan hantar... 


 after breakfast terus mula.. dengan penerangan ringkas dari jurulatih lompat tali..
mmg best and rugi sangat kalau tak join...
ada jer cikgu2 yang hantar budak n tinggal tapi rasa sayang sebab byk juga tips yang terselit 
di antara waktu2 dok buat latihan tuh..

so dari 8 am to 6pm mmg berkampung d dalam dewan ni...



simple jer sebab ingat boleh nak join tapi cam tak sesuai plak cikgu nak terlompat2..
hehe.. xperlah balik lompat kat umah nnti..


dengan cikgu Arina.. sekolah dia dah hebat geng lompat tali.. so lepas nih kena p belajar ngan
team dorang..
 

bila dah suka asiklaaa nak melompat tak kira tempat n panas dah..
good for them sebab selalunya bila benda dah minat dia akan suka nak buat..
my target nak tubuh satu team lompat tali untuk sekolah..


sorang lagi cikgu yang sama2 stay back until 6pm.. mula2 sembang2 gitu jer.. last baru tau
dia satu sekolah dengan member.. hehe sembang panjang laa pulak lepas tuh..
 

last....
semoga ilmu yang diperoleh akan dipraktikkan...















No comments:

Post a Comment

Ads