Skip to main content

Sukan SKTT


Huhu... Sejak dua menjak nih segan nooo update blog.. Kenapa eh??!! Nih cerita last week.
Sblm sekolah tutup aka bercuti 2 minggu.... Kami ada hari sukan sekolah..
Alhamdulillah berlangsung dengan meriah walaupun kami kekurangan warga kerja
sebab ramai yg keluar kursus...




Selasa pagi dah mula persiapan tempat dan acara padang... 
Tahun nih sebab kekurangan di atas, iena bertugas d meja statistik.. 
Sambil2 amik gmbr perjalanan sukan... Kena amik video jugak sbb nak buat video sekolah.. 
Huhu x reti editing video nih... Camner nak buat???


Ntah x ingat kat mana tp nak bgta skrg dah bulat... Makan x sangga... 
Pastu lepas makan menyesal... Bengong betul... Hahahaha...


Acara untuk pra sekolah... Hero iena pun masuk... Masa latihan dok buat main2 jer.. 
Tgk muka pun congggg semacam. Tp masa hari perlawanan dpt bwk balik 2 pingat...
 Tahniah!!!


Hari Rabu lagi sedih, rumah hijau tinggal iena sorg jer waktu petang utk siapkan budak perbarisan... 
Sedih sungguh... Tp buat jugaklaaa yg terbaik utk anak2 nih..


Hehe x perasan ramai yg berbaju merwh masa petang rabu tuh... 
Kalini sukan tmbh meriah sbb ada acara utk ibu, bapa , guru dan wakil PIBG... 
2 acara.. 10x50m lari berganti2 dan isi air dlm botol dengan span... Best giler

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..