Skip to main content

Hotspring Sungkai Day 2

Holla.. hows ur day?.. Hmm school holiday dah habis.. so esok kembali ke sekolah 
and wallah Ramadhan pun tak lama dah kan.. nak tulis apa pun x reti nih.. 
alkisah sejak dua tiga menjak nih rasa cam dah malas nak berblog bagai.. tapi sayang..


oklaaa put more pics masa reunion aritu.. sayang korang sangat2laaa...







malam tuh kami sambung masak2 di rumah yang kawan iena duduk.. 
senang jugak bila ddk homestay boleh laa masak2... menu malam tuh disediakan oleh Eera, 
laksa penang n laksa kuah putih.. serius best... pastu ada buah pelam untuk menyicah... 
ada ayam n fries tuk bdak2.. ketupat n gulai daging.. 



family pun join jugak.. sporting habis laa sebab semua pun boleh mingled around.. 
kids mmg riuh rendah kat luar tuh.. main sampai tak ingat nak makan... 



agenda last sekali.. hehe sesi jualan murah.. mmg berbaloiii laaa..
murah rezeki kawan2... sonok tengok kawan2 berniaga nih.. 
and shawl mim n naz mmg best.. berbaloiii beli..



dapat goodies dari kawan... 



and the next day check out.. 
hehe.. yeah i booked a room at the Hotspring resort due to Hn birthday.. 
x tau dah nak kasik hadiah bday apa.. so rest and lepak kat situ pun best.. 
before check out had our bfast and satu roung lagi mandi kat hotspring..
the day before only Hn n the kids mandi but that day i joined them.. haha dah lama tak berendam..

so mmg best.. in shaa Allah ada rezeki plan nak datang dengan family lagi ke sini..
bawak twin lepas exam dorang nanti kot... 

- owh nak selit jugak itu shawl baru beli dekat Naz masa malam dinner kami tuh.. haha.. ciwi kan..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..