Skip to main content

Hotspring Sungkai Day 2

Holla.. hows ur day?.. Hmm school holiday dah habis.. so esok kembali ke sekolah 
and wallah Ramadhan pun tak lama dah kan.. nak tulis apa pun x reti nih.. 
alkisah sejak dua tiga menjak nih rasa cam dah malas nak berblog bagai.. tapi sayang..


oklaaa put more pics masa reunion aritu.. sayang korang sangat2laaa...







malam tuh kami sambung masak2 di rumah yang kawan iena duduk.. 
senang jugak bila ddk homestay boleh laa masak2... menu malam tuh disediakan oleh Eera, 
laksa penang n laksa kuah putih.. serius best... pastu ada buah pelam untuk menyicah... 
ada ayam n fries tuk bdak2.. ketupat n gulai daging.. 



family pun join jugak.. sporting habis laa sebab semua pun boleh mingled around.. 
kids mmg riuh rendah kat luar tuh.. main sampai tak ingat nak makan... 



agenda last sekali.. hehe sesi jualan murah.. mmg berbaloiii laaa..
murah rezeki kawan2... sonok tengok kawan2 berniaga nih.. 
and shawl mim n naz mmg best.. berbaloiii beli..



dapat goodies dari kawan... 



and the next day check out.. 
hehe.. yeah i booked a room at the Hotspring resort due to Hn birthday.. 
x tau dah nak kasik hadiah bday apa.. so rest and lepak kat situ pun best.. 
before check out had our bfast and satu roung lagi mandi kat hotspring..
the day before only Hn n the kids mandi but that day i joined them.. haha dah lama tak berendam..

so mmg best.. in shaa Allah ada rezeki plan nak datang dengan family lagi ke sini..
bawak twin lepas exam dorang nanti kot... 

- owh nak selit jugak itu shawl baru beli dekat Naz masa malam dinner kami tuh.. haha.. ciwi kan..

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata

only 4 steps...

salam 

ada pesanan dari pihak penaja




to be healthy and beauty then u have to 




1. Eat healthy food




2. Workout regularly






3. A good night sleep and rest








then u will get your result as being a 




beauty with a healthy and figured body








cantekkkk n mantappppwhat else do u want if u have a body like her??

4. Wear your PB set





and with the help of this corsetu will definitely get those figure 8 jam seharisemudah itu saja..BADAN LEBIH CANTIK DAN LEBIH SIHAT
apa lagi yang ada mahukan

Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.