June 14, 2015

Hotspring Sungkai Day 2

Holla.. hows ur day?.. Hmm school holiday dah habis.. so esok kembali ke sekolah 
and wallah Ramadhan pun tak lama dah kan.. nak tulis apa pun x reti nih.. 
alkisah sejak dua tiga menjak nih rasa cam dah malas nak berblog bagai.. tapi sayang..


oklaaa put more pics masa reunion aritu.. sayang korang sangat2laaa...







malam tuh kami sambung masak2 di rumah yang kawan iena duduk.. 
senang jugak bila ddk homestay boleh laa masak2... menu malam tuh disediakan oleh Eera, 
laksa penang n laksa kuah putih.. serius best... pastu ada buah pelam untuk menyicah... 
ada ayam n fries tuk bdak2.. ketupat n gulai daging.. 



family pun join jugak.. sporting habis laa sebab semua pun boleh mingled around.. 
kids mmg riuh rendah kat luar tuh.. main sampai tak ingat nak makan... 



agenda last sekali.. hehe sesi jualan murah.. mmg berbaloiii laaa..
murah rezeki kawan2... sonok tengok kawan2 berniaga nih.. 
and shawl mim n naz mmg best.. berbaloiii beli..



dapat goodies dari kawan... 



and the next day check out.. 
hehe.. yeah i booked a room at the Hotspring resort due to Hn birthday.. 
x tau dah nak kasik hadiah bday apa.. so rest and lepak kat situ pun best.. 
before check out had our bfast and satu roung lagi mandi kat hotspring..
the day before only Hn n the kids mandi but that day i joined them.. haha dah lama tak berendam..

so mmg best.. in shaa Allah ada rezeki plan nak datang dengan family lagi ke sini..
bawak twin lepas exam dorang nanti kot... 

- owh nak selit jugak itu shawl baru beli dekat Naz masa malam dinner kami tuh.. haha.. ciwi kan..

No comments:

Post a Comment

Ads