June 28, 2015

Jalan-jalan


Yesterday punya story... Bila dah dpt gaji barulaaa nak p shopping for raya... 
But earlier in June, lepas our reunion tuh mmg dah mula beli sikit2 utk anak2...


The kakaks got extra class... So lepas ambil dorang dr umah cikgunya terus kami gerak ke Alor Star... 
This time Hn nak belikan baju melayu n baju kurung... Dia nak one place yg ada for the whole family...  
And our first stop was the Aeon...


Excited tgk model tuh... Suh bgambar nak pulak... 
Awal tuh i babywear her tp sbb dah melasak nak turun so yeah, why not...



We went to Gene Martino.... Well actually mmg dah survey masa g tgk Jurassic World 
haritu and we decided on Black but wallah yesterday big boss decide on purple pink... 
Huhu... ( yours truly dah beli shawls utk the girls...) 

Then da settled solat and next we went to Star Parade (Pacific)... 
Hn nak beli new jeans.. Me?? No, no more shopping... 


The twin tgh buat plan how to cabut their brother's tooth... Hahaha dah longgar sgt... 
Si Annisa dah geram lama dah nengok.. Mcm Kak Ros dlm citer Upin Ipin tuh... 
So dok lawan menolak let gigi tuh tp x berani...



Haaaa xtaulaa dok cerita apa?? Aisyah masa nih dah lena dalam SSC... Syukur bwk.. Kalau x jenuh.... 

Ber'aidijuma' anak beranak harini... Hadoiii penyakit AJ mai pulak dah... 
Ingat dulu 2012 kot, mmg angau gak dgn AJ, tp pastu dah x berapa layan 
sbb gilakan shawl n wide shawl,... Tapi!!!!!

Sejak dua menjak nih menjadi balik... Haiyaaa lagi dok kata nak stop beli 
lagi tulaaaa dok berkenan dengan design baru... Pastu senang plak nak dpt,
 member reseller, adik ipar pun jual... Tak ke senang....

And our last stop adalah.....


His visit to the dentist was a success... 
Walaupun ada jugak laaa moment sedih nak nangis but yeah...


Good boy...

Thats it... Take care....

No comments:

Post a Comment

Ads