June 18, 2015

Quality time..


 Hari Sabtu lepas kot.. Hn ajak g tengok bebudak dia main rugby di KSAH, Alor Star.. Memula ingat segan nak p sebab mmg dah flat.. Macam back to back jer ke hulu hilir.. Plus on Friday kan dah bawak twin gi tengok Jurassic World... tapi sebab x tahu apa nak buat lepas Asar tuh so yeah pergilaa jugak.. 

Aisyah tdo sepanjang jalan and also the rest of the kids.. haha nak buat mcm mana asal masuk kereta mesti lena.. masa sampai tuh pun Aisyah masih tido so about 15 min jugak laaa tunggu dalam kereta.. yang lain2 dah keluar tgk rugby ngan Hn..


 kalau ditunggu si princess tuh bangun mau habis minyak kereta so kejut laaa dia bangun.. mula2 tuh agak moody laa jugak tapi bila dah dapat main.. haaa x mau balik laaa pulak.. haiyaa....


layan Afi dengan tab abahnya.. baru tahu set timer, asiklaaa dok nak bergambar pulak.. hehe.. 
the girls tengah tunjuk cacing dekat adik2nya.. haha cacing jer pun.. 



dah puas main duduk2 depa start main aci ligan pulak.. huhu risau sebab kereta dok keluar masuk
yolah waktu bebudak balik asrama kan.... tuh nmpk bas pun ada sebab nak amik pasukan...
cuak sungguh...



lepas habis game dah dekat kul 7 lebih.. so alang2 maghrib terus d situ, and jalan2 di Star Parade..
lama gila tak jejak di situ.. dulu masa kerja alor star boleh kata every week ada di situ.. tengah
ada sale for babies stuff.. hehe kalau bulan puasa boleh gak laaa nak cuci mata dengan 
kelengkap raya sbb situ selalu bazaar depa perghhh...

so lepas dinner lebih kurang terus gerak balik sebab xdak apa sangat pun nak buat di situ..

No comments:

Post a Comment

Ads