Skip to main content

Quality time..


 Hari Sabtu lepas kot.. Hn ajak g tengok bebudak dia main rugby di KSAH, Alor Star.. Memula ingat segan nak p sebab mmg dah flat.. Macam back to back jer ke hulu hilir.. Plus on Friday kan dah bawak twin gi tengok Jurassic World... tapi sebab x tahu apa nak buat lepas Asar tuh so yeah pergilaa jugak.. 

Aisyah tdo sepanjang jalan and also the rest of the kids.. haha nak buat mcm mana asal masuk kereta mesti lena.. masa sampai tuh pun Aisyah masih tido so about 15 min jugak laaa tunggu dalam kereta.. yang lain2 dah keluar tgk rugby ngan Hn..


 kalau ditunggu si princess tuh bangun mau habis minyak kereta so kejut laaa dia bangun.. mula2 tuh agak moody laa jugak tapi bila dah dapat main.. haaa x mau balik laaa pulak.. haiyaa....


layan Afi dengan tab abahnya.. baru tahu set timer, asiklaaa dok nak bergambar pulak.. hehe.. 
the girls tengah tunjuk cacing dekat adik2nya.. haha cacing jer pun.. 



dah puas main duduk2 depa start main aci ligan pulak.. huhu risau sebab kereta dok keluar masuk
yolah waktu bebudak balik asrama kan.... tuh nmpk bas pun ada sebab nak amik pasukan...
cuak sungguh...



lepas habis game dah dekat kul 7 lebih.. so alang2 maghrib terus d situ, and jalan2 di Star Parade..
lama gila tak jejak di situ.. dulu masa kerja alor star boleh kata every week ada di situ.. tengah
ada sale for babies stuff.. hehe kalau bulan puasa boleh gak laaa nak cuci mata dengan 
kelengkap raya sbb situ selalu bazaar depa perghhh...

so lepas dinner lebih kurang terus gerak balik sebab xdak apa sangat pun nak buat di situ..

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata

only 4 steps...

salam 

ada pesanan dari pihak penaja




to be healthy and beauty then u have to 




1. Eat healthy food




2. Workout regularly






3. A good night sleep and rest








then u will get your result as being a 




beauty with a healthy and figured body








cantekkkk n mantappppwhat else do u want if u have a body like her??

4. Wear your PB set





and with the help of this corsetu will definitely get those figure 8 jam seharisemudah itu saja..BADAN LEBIH CANTIK DAN LEBIH SIHAT
apa lagi yang ada mahukan

Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.