June 10, 2015

Reunited.. Hotspring Sungkai


Alhamdulillah first of all syukur sgt sbb what we have planned went well.. 
Our PPJ Reunited Once More meet up at Hotspring Sungkai on the 6th of June 2015.... 


Our goodies bag... Ya Allah murah rezeki kawan2 yg bg souvenirs macam2... Plan to give something jugak tp x sempat nak p cari... Padan muka kan sapa suh buat kerja last minit...



Tema kitaorg Purple.Orange.Blue... Hehehe menggagau jugak carik apa nak pakai tp pilih yg simple sbb tempat nak pergi tuh tmpt mandi kan... So my simple ootd was blue jeans, purple top and orange shawl walaupun nmpk mcm ala2 reda gitu....

Plan asal nak g berdua jer dgn Hn sbb we have other plan for the kids tp sudahnya bwk jugak dua org nih... Abahnya x sanggup nak tinggal...


Bertolak dr Arau a day before, spent a night at mom's and kul 730pg Sabtu gerak ke Sungkai... Bwk mempelam sala dr umah mak dan pelam dr umah mama.. Utk kawan2 nak menyicah... RnR mmg ramai org so stop for toilet jer bfast pun dlm keta jer...


Smpai kul 11 lbh tgk dah siap kawan2 deco our place.. Hik hik sorry sbb sepatutnya iena pun one of the person utk decorations tp dah smp lewat...

Siap ada banner, balloons and riben2... Ya Allah happy sgt dpt jumpa kawan2...


To be continue 

No comments:

Post a Comment

Ads