Skip to main content

Reunited.. Hotspring Sungkai


Alhamdulillah first of all syukur sgt sbb what we have planned went well.. 
Our PPJ Reunited Once More meet up at Hotspring Sungkai on the 6th of June 2015.... 


Our goodies bag... Ya Allah murah rezeki kawan2 yg bg souvenirs macam2... Plan to give something jugak tp x sempat nak p cari... Padan muka kan sapa suh buat kerja last minit...



Tema kitaorg Purple.Orange.Blue... Hehehe menggagau jugak carik apa nak pakai tp pilih yg simple sbb tempat nak pergi tuh tmpt mandi kan... So my simple ootd was blue jeans, purple top and orange shawl walaupun nmpk mcm ala2 reda gitu....

Plan asal nak g berdua jer dgn Hn sbb we have other plan for the kids tp sudahnya bwk jugak dua org nih... Abahnya x sanggup nak tinggal...


Bertolak dr Arau a day before, spent a night at mom's and kul 730pg Sabtu gerak ke Sungkai... Bwk mempelam sala dr umah mak dan pelam dr umah mama.. Utk kawan2 nak menyicah... RnR mmg ramai org so stop for toilet jer bfast pun dlm keta jer...


Smpai kul 11 lbh tgk dah siap kawan2 deco our place.. Hik hik sorry sbb sepatutnya iena pun one of the person utk decorations tp dah smp lewat...

Siap ada banner, balloons and riben2... Ya Allah happy sgt dpt jumpa kawan2...


To be continue 

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…