July 07, 2015

Queensbay...







Holla.. how's everbody.. feeling good hopefully.. jap jer dah masuk 20 Ramadhan.. erksss serius sat sangat rasanya.. mesti semua dah buat preparation tuk raya... hehe.. alkisah kami pun dah siap jugaklaa.. especially for the kids.. xmo kelam kabut persiapan dorang sebab 4 orang punya akai jenuh nak layan.. so last Saturday, bwk the kids to Queensbay sebab kan balik kg.. Adriana x nak follow sebab nak duduk ngan her grandma plus she's not feeling well.. so ok laaa bertiga jer laa mereka..


sampai2 jer keluar lif terus nampak benda alah nih.. adoiii menjerit2 nak main.. haiyaaa adik kita mai bukan nak main nak beli baju laaa.. tapi sebab dah menjerit2 so layankan jap dia main.. x isi duit pun.. sebab kalau gerak2 idakler pulak dia nak main...


 lepas dah lepak seround, bagi budak2 kecik nih makan dulu.. belikan dorang nuggets and ayam dekat Mc D sebab afi nak aiskrim.. tapi sampai nak balik pun tak habis jugak minum air milo tuh... bila dah leka dengan benda lain.. tapi oklaa sebab depa dah makan..


lepas dah belikan makanan tuk adik2nya.. kitaorg mula jalan2.. and this is the first shop laaa yang Hn n si kakak masuk membeli.. i'm outside with the kids yang tengah makan masa tuh.. tengok2 kejap jer sebab plan cuma nak beli baju2 tuk bebudak tuh..

we shopped in the Aeon jer pun.. bebaju budak nak pakai hari2 and baju tuk pakai raya.. baju melayu n baju kurung dan settle so now lebih kepada shirts and pants laaa.. lepas tuh jalan2 kat outlet luar.. banyak gak offers so some are worth to shop for.. macam shoes and shirts for the twin...


then Hn masuk Uniqlo.. haiyaaa i want to go in too, tp sebab kena jaga trolley kat luar so yeah melayan laa bebudak berdua nih tengok games kat hp tuh.. haha.. tapi x sampai 10 minit battery hp dah out.. adoiiii lupa plak nak charge..


 lepas Uniqlo jalan lagi Hn ingat nak beli kasut.. tapi masuk Crocs xdak yang berkenan.. or ada tapi malas nak survey2 dah sebab the kids da mula buat perangai.. so jalan2 nmpk kedai lego plak dah.. afi n aisyah da melompat2 nak gi situ.. so yeah Hn belikan jugak one set for each of them.. hadoiiiiii sakan aih depa..
mama depa pun xdapat apa lagi nih.. huhu..

then its time to say goodbye.. kalau dibiarkan lagi banyak yang habis.. hehe... balik ikut jambatan kedua.. mak ai lengang gilosss kot... kenapa eh orang mmg x guna eh jambatan nih??






so that night jugak da rasmikan lego dorang... suka la tuh.. kakak2nya pun tumpang main sama..




No comments:

Post a Comment

Ads