Skip to main content

Merdeka!!! Merdeka!!! Merdeka!!!


28/8/205. 
Sambutan Bulan Kemerdekaan peringkat sekolah. 
Our theme for this year adalah the color of our flag 


And yeay we managed to get almost everybody to wear that color combo. 
Nice sgt. Love the spirit.




Me in all the four color. Hehe. Meriahnya tahun nih sbb ada penglibatan abang n kakak dr Kolej Komuniti. PIBG mmg sah2 laaa kan, pastu dr BTN pun ada wakil yg dtg. Km dpt sumbangan bendera dr mereka...





Dorang buat persembahan lagu2 bertema kan Kemerdekaan. 
Dgn tong sampah, tudung tong sampah, botol mineral, tong cat semua jd alat percussion.. 
Hebat... Kagum jap... Hehe


As usual jd photographer for the event. But ask my dear friend to help sbb at the same time 
kena tolong set lagu and slide presentation... Alhamdulillah semua went well...


With our mentor... 



With the kids.. Byk gmbr wefie sbb guna hp hanya utk gmbr2 mcm nih... 
Gmbr laim dlm Miss C... Belum transfer lagi...


Group photo geng English... Sweet jer kan..


Free style dah jd pose wajib kot.. Even the JPN officer pun sempoii jer dlm gmbr nih


And then the stage is ours... Rumah Merdeka mcm x berapa cukup decorations 
sbb last minute punya plan... But hehe.. We made it look great. Aren't we??



Last but not least SELAMAT HARI MERDEKA yg ke 58 buat Malaysia bumi bertuah. 
Semoga negara tercinta ini terus aman, makmur dan dipelihara dr sebarang musibah. 

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…