Skip to main content

Merdeka!!! Merdeka!!! Merdeka!!!


28/8/205. 
Sambutan Bulan Kemerdekaan peringkat sekolah. 
Our theme for this year adalah the color of our flag 


And yeay we managed to get almost everybody to wear that color combo. 
Nice sgt. Love the spirit.




Me in all the four color. Hehe. Meriahnya tahun nih sbb ada penglibatan abang n kakak dr Kolej Komuniti. PIBG mmg sah2 laaa kan, pastu dr BTN pun ada wakil yg dtg. Km dpt sumbangan bendera dr mereka...





Dorang buat persembahan lagu2 bertema kan Kemerdekaan. 
Dgn tong sampah, tudung tong sampah, botol mineral, tong cat semua jd alat percussion.. 
Hebat... Kagum jap... Hehe


As usual jd photographer for the event. But ask my dear friend to help sbb at the same time 
kena tolong set lagu and slide presentation... Alhamdulillah semua went well...


With our mentor... 



With the kids.. Byk gmbr wefie sbb guna hp hanya utk gmbr2 mcm nih... 
Gmbr laim dlm Miss C... Belum transfer lagi...


Group photo geng English... Sweet jer kan..


Free style dah jd pose wajib kot.. Even the JPN officer pun sempoii jer dlm gmbr nih


And then the stage is ours... Rumah Merdeka mcm x berapa cukup decorations 
sbb last minute punya plan... But hehe.. We made it look great. Aren't we??



Last but not least SELAMAT HARI MERDEKA yg ke 58 buat Malaysia bumi bertuah. 
Semoga negara tercinta ini terus aman, makmur dan dipelihara dr sebarang musibah. 

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…