Skip to main content

My new favorite...

Assalamualaikum... Mcm mana harini semua ok ker?? Semoga sihat hendaknya... 
These few days, iena rest jer. Bukanlah bed rest ker apa tp x byk benda yg dibuat 
sbb badan cepat sgt letih... Yolah dah meningkat2 usia nih kan. 
Pastu malas plak nak exercise, so sendiri mau ingat laaa... 

Ok bukan nak citer pasal berat badan ka apa ka tp nak story pasal minat baru... 
Tahu kan iena mmg suka bershawl n kdg2 tuh suka jer melilit ikut dan cara... 
Shawl mmg my daily wear laaa tpi sekarang.....

Suka plak dgn tudung2 bawal rekaan comel Aidijuma... 
Few years back, masa tuh AJ baru keluar plain design penah gak jiwa kacau... 
Plain tp mixed color so senang nak mix n match... But now... The design sgt gorgeous.. 
My fav will definitely be design yg comel2...


so koleksi AJ nih berkongsi ler dengan anak2 dara yang makin membesar.. 
Mak su dorang collector AJ so budak2 nih pun berminat.. mula dari situ laaa
mint terhadap AJ kembali berputik...



depa suka beli design bunga2.. girls kan.. tapi mama nya prefer design comel2..
kalau p kedai nak beli depa mesti terjah design bunga2 tapi mama dia mesti cakap amik laaa
design comel2 sebab kamu tuh budak2 lagi.. tapi sebenarnya design AJ nih sesuai jer
untuk umur dorang... byk lai jugak laaa AJ yang mmg dorang beli n mak su dorang belikan, 
or mama dorang beli... 

hehe yg mama beli (mama punya) simpan elok2 tak campur dengan dorang
tapi last2 share jugak.. alahai tudung jer pun kan.. anak2 pakai comey jugak.. 
depa pun dah pandai melilit2 nih..


design nih agak top laaa sebab mmg member pun cakap hari first keluar dah habis merata..
iena baru2 nih baru berkenan dengan design dia.. so meroyan laaa carik..
huhu.. akhirnya dapat jugak.. 
yeay!!!!

nmpk tak makin menjadi2 royan ke tudung Aidijuma nih..


tengoklaaa Datin comeynya.. huhu suka tengok muka dia.. jernih jer..
hehe excuse my pics tho.. muka x siap.. design dia pakai tuh pun comey..
minta tolong adik ipar carikan kot2 ada..
and lepas nih kena stop sat..

banyak sgt shopping #aidijuma bulan nih... melampau sungguh 



last sekali dari saya yg perasan comel dengan aj camera 
nasiblaaa #ajregamurah #rm10 jer.. design pun cantik
kain pun sedap pakai...


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…