August 09, 2015

My new favorite...

Assalamualaikum... Mcm mana harini semua ok ker?? Semoga sihat hendaknya... 
These few days, iena rest jer. Bukanlah bed rest ker apa tp x byk benda yg dibuat 
sbb badan cepat sgt letih... Yolah dah meningkat2 usia nih kan. 
Pastu malas plak nak exercise, so sendiri mau ingat laaa... 

Ok bukan nak citer pasal berat badan ka apa ka tp nak story pasal minat baru... 
Tahu kan iena mmg suka bershawl n kdg2 tuh suka jer melilit ikut dan cara... 
Shawl mmg my daily wear laaa tpi sekarang.....

Suka plak dgn tudung2 bawal rekaan comel Aidijuma... 
Few years back, masa tuh AJ baru keluar plain design penah gak jiwa kacau... 
Plain tp mixed color so senang nak mix n match... But now... The design sgt gorgeous.. 
My fav will definitely be design yg comel2...


so koleksi AJ nih berkongsi ler dengan anak2 dara yang makin membesar.. 
Mak su dorang collector AJ so budak2 nih pun berminat.. mula dari situ laaa
mint terhadap AJ kembali berputik...



depa suka beli design bunga2.. girls kan.. tapi mama nya prefer design comel2..
kalau p kedai nak beli depa mesti terjah design bunga2 tapi mama dia mesti cakap amik laaa
design comel2 sebab kamu tuh budak2 lagi.. tapi sebenarnya design AJ nih sesuai jer
untuk umur dorang... byk lai jugak laaa AJ yang mmg dorang beli n mak su dorang belikan, 
or mama dorang beli... 

hehe yg mama beli (mama punya) simpan elok2 tak campur dengan dorang
tapi last2 share jugak.. alahai tudung jer pun kan.. anak2 pakai comey jugak.. 
depa pun dah pandai melilit2 nih..


design nih agak top laaa sebab mmg member pun cakap hari first keluar dah habis merata..
iena baru2 nih baru berkenan dengan design dia.. so meroyan laaa carik..
huhu.. akhirnya dapat jugak.. 
yeay!!!!

nmpk tak makin menjadi2 royan ke tudung Aidijuma nih..


tengoklaaa Datin comeynya.. huhu suka tengok muka dia.. jernih jer..
hehe excuse my pics tho.. muka x siap.. design dia pakai tuh pun comey..
minta tolong adik ipar carikan kot2 ada..
and lepas nih kena stop sat..

banyak sgt shopping #aidijuma bulan nih... melampau sungguh 



last sekali dari saya yg perasan comel dengan aj camera 
nasiblaaa #ajregamurah #rm10 jer.. design pun cantik
kain pun sedap pakai...


No comments:

Post a Comment

Ads