August 06, 2015

sambutan raya SKTT








kejap bm kejap bi.. adoiii apakah.. haha.. ikut mood tapi sebab rasa cam bahasa inggeris pun tak berapa nak berabuk so x yahlaaa.. senang lagi story mory dalam bahasa melayu kan.. cam apa2 jer.. hehe

so 4/8/2015 kami buat sambutan hari raya peringkat sekolah.. haha lama betul baru nak buat.. sebabnya budak ada ujian percubaan upsr takkan nak biar budak darjah 6 dgn mood exam dan yang lain mood raya kan.. not fair so kami panitia BI dan PK decided buat lepas percubaan..

ad hoc plan sebab plan asal tak dapat nak buat.. tapi apapun mmg tetap happening..



bebudak kelas ku sempat laaa bergambar sebelum mula sambutan.. 
seronok dorang dpt main props tuh..


haha.. sblm kul 1015 kena masuk kelas macam biasa.. so sebab awal tuh yours truly xdak kelas
apa lagi.. sesi main2 amik gambar ler dengan kawan2..



tahun nih kami buat di dewan besar.. luas skit budak nak ddk makan..
hehe and stage besar sikit nak buat hiasan..
alhamdulillah semua pakat suka dengan design stage..


budak as usual kumpul macam nih laaa... ker korang ada idea lain mcm mana nak setting
placement for budak2.. tiap2 tahun duduk mkn gini.. mmg boring dah tapi xdak idea laa..
plan asal nak buat konsep mcam open house tapi tak sempat..


kuih muih yang budak2 bawak.. tahun nh x banyak sangat sebab dah lambat kan..
kuih raya kat umah pun dah habis..
oklaa at least tak membazir


da ada lampu..


 seonok tengok cikgu2 pakat dok amik gambar kat rumah tuh..
huhu rasa berbaloii idea yang dicurahkan..


makan time..
cikgu dok lawan tengok makanan jaa masa nih sebab jamuan guru lepas budak balik
sempat rasa 2-3 jenis kuih raya..


and sessi amik gambar.. bermula dengan jayanya..


being chomel....

No comments:

Post a Comment

Ads