Skip to main content

sambutan raya SKTT








kejap bm kejap bi.. adoiii apakah.. haha.. ikut mood tapi sebab rasa cam bahasa inggeris pun tak berapa nak berabuk so x yahlaaa.. senang lagi story mory dalam bahasa melayu kan.. cam apa2 jer.. hehe

so 4/8/2015 kami buat sambutan hari raya peringkat sekolah.. haha lama betul baru nak buat.. sebabnya budak ada ujian percubaan upsr takkan nak biar budak darjah 6 dgn mood exam dan yang lain mood raya kan.. not fair so kami panitia BI dan PK decided buat lepas percubaan..

ad hoc plan sebab plan asal tak dapat nak buat.. tapi apapun mmg tetap happening..



bebudak kelas ku sempat laaa bergambar sebelum mula sambutan.. 
seronok dorang dpt main props tuh..


haha.. sblm kul 1015 kena masuk kelas macam biasa.. so sebab awal tuh yours truly xdak kelas
apa lagi.. sesi main2 amik gambar ler dengan kawan2..



tahun nih kami buat di dewan besar.. luas skit budak nak ddk makan..
hehe and stage besar sikit nak buat hiasan..
alhamdulillah semua pakat suka dengan design stage..


budak as usual kumpul macam nih laaa... ker korang ada idea lain mcm mana nak setting
placement for budak2.. tiap2 tahun duduk mkn gini.. mmg boring dah tapi xdak idea laa..
plan asal nak buat konsep mcam open house tapi tak sempat..


kuih muih yang budak2 bawak.. tahun nh x banyak sangat sebab dah lambat kan..
kuih raya kat umah pun dah habis..
oklaa at least tak membazir


da ada lampu..


 seonok tengok cikgu2 pakat dok amik gambar kat rumah tuh..
huhu rasa berbaloii idea yang dicurahkan..


makan time..
cikgu dok lawan tengok makanan jaa masa nih sebab jamuan guru lepas budak balik
sempat rasa 2-3 jenis kuih raya..


and sessi amik gambar.. bermula dengan jayanya..


being chomel....

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…