Skip to main content

#family


last Saturday....



family dinner at Jeram, Kuala Selangor..
phewwww it was awesome!!!



tq to my brother for suggesting this when we were at my sis's crib..
hehe and wallah.. the spontaneous idea was a great one...
we haven's had our family dinner since???

huhu.
well my sis n her husband was not around during Hari Raya 
Alhamdulillah we made it..



earlier that day..
we attended a reception at Dewan Gemilang UKM.. wedding reception for my cousin 
Pn Tasnim n En Siddiqi... Alhamdulillah dapat jumpa semua uncle and aunties sebelah 
mama yang mana kami x sempat jumpa masa raya haritu..


mama dengan all her siblings plus sebelah mama tuh wife my uncle..


takkan nak balik awal kan.. masa kenduri kami dulu my uncle ada smp habis majlis
so yeah we all pun tunggu jugak sampai dekat kul 4 baru gerak keluar dari dewan..
budak2 dah tak tahu apa nak buat so itulah kerjanya..
main kejar2 macam dewan tuh dorang yang punya..
ada booth for ice cream so berulang berapa kali ke situ pun tak pasti..



 at first i thought they were playing some sort of game ker hapa..
ropanya dok buka bekas jajan.. 
kids kan coklat laa yang depa paling cari..


me n my sister plus baby Ayraqaseh (newborn for my brother)


 us ladies and girls in the family.. opsss Aisyah n Nurul x masuk dalam gambar..
hehe...
actually gambar nih utk my dear friend..
my shawl supplier.. Shamim for shawl MIM..
kami anak beranak pakai shawl MIM haritu.. me n mama from the PREMIUM collection
while my sis and twin dari koleksi plain FATIMA..

- kalau ada yang berminat boleh email iena yer..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…