September 02, 2015

#family


last Saturday....



family dinner at Jeram, Kuala Selangor..
phewwww it was awesome!!!



tq to my brother for suggesting this when we were at my sis's crib..
hehe and wallah.. the spontaneous idea was a great one...
we haven's had our family dinner since???

huhu.
well my sis n her husband was not around during Hari Raya 
Alhamdulillah we made it..



earlier that day..
we attended a reception at Dewan Gemilang UKM.. wedding reception for my cousin 
Pn Tasnim n En Siddiqi... Alhamdulillah dapat jumpa semua uncle and aunties sebelah 
mama yang mana kami x sempat jumpa masa raya haritu..


mama dengan all her siblings plus sebelah mama tuh wife my uncle..


takkan nak balik awal kan.. masa kenduri kami dulu my uncle ada smp habis majlis
so yeah we all pun tunggu jugak sampai dekat kul 4 baru gerak keluar dari dewan..
budak2 dah tak tahu apa nak buat so itulah kerjanya..
main kejar2 macam dewan tuh dorang yang punya..
ada booth for ice cream so berulang berapa kali ke situ pun tak pasti..



 at first i thought they were playing some sort of game ker hapa..
ropanya dok buka bekas jajan.. 
kids kan coklat laa yang depa paling cari..


me n my sister plus baby Ayraqaseh (newborn for my brother)


 us ladies and girls in the family.. opsss Aisyah n Nurul x masuk dalam gambar..
hehe...
actually gambar nih utk my dear friend..
my shawl supplier.. Shamim for shawl MIM..
kami anak beranak pakai shawl MIM haritu.. me n mama from the PREMIUM collection
while my sis and twin dari koleksi plain FATIMA..

- kalau ada yang berminat boleh email iena yer..

No comments:

Post a Comment

Ads