Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2015

Sepang MotorGP : Adrenalin Rush

thanks for the first experience.. tak pernah terlintas pun nak tgk MotorGP nih.. tapi tahun ni Hn bawak p tengok dengan adik...



p dengan tak tau mana2 pasal MotorGP so tercengang2 la jugak

follow jer Hn keluar masuk kedai yang ada kat situ. then we shopped at Petronas punya booth (support Petronas weiiiiii)

tengok2 motor KTM.. 

punya laaa x amik tau so jadual pun tak tau.. dah duduk masa tuh around 10..  nmpklaaa motor2 nh dok race kan... ingatkan dah mula..
pastu baru Hn whatsapp jadual... mak ai... kul 12 baru start... masa nih baru dok tengah warm up... apakah....
tunggu jugak laa sebab nak amik seat yang best.. kalau naik lambat alkisah berdiri laaa...

mai nak tengok sapa pun tak tau.. tapi ramai dok nampak fan Rossi laaa.. Hn dok sebut pasal Marc...  so takperlah iena tak kisah pun mana2 janji dapat rasai adrenalin rush tuh...
bingit toksah cerita laaa kan...


beli ear plug tuh tapi heh toksah laaa dok nak suruh belai2 tudung nak masukkan ear plug tuh... sudahnya sarung headphone…

One last time...

Had our last lunch together on Monday...  Yeah, my mentor is leaving us for her new job in Osaka... 
Had a new drink, Red Velvet something and a burger...  these two were my friends and yeah mine was the last picture..



And the girls had lasagna and spaghetti bolognaise... They only like that and eat that...  X suka try benda baru...

And then... Pictures time..

We're definitely going to miss her alot.. She helped alot.  In many ways, its hard to say goodbye but life goes on... 
Been busy with work. As usual bila nak hujung tahun kerja datang bertimpa2.. Mcm dah x cukup hari...
Minggu nih dah selesai saringan 2 bertulis... Ntahlaaa.. Next week minggu untuk key in semua data... And next week jugak, 2 hari kena attend kursus lanjutan Phonics... 
Hmm...