October 25, 2015

Sepang MotorGP : Adrenalin Rush


thanks for the first experience..
tak pernah terlintas pun nak tgk MotorGP nih..
tapi tahun ni Hn bawak p tengok dengan adik...




p dengan tak tau mana2 pasal MotorGP so tercengang2 la jugak


follow jer Hn keluar masuk kedai yang ada kat situ. then we shopped at Petronas punya booth
(support Petronas weiiiiii)


tengok2 motor KTM.. 


punya laaa x amik tau so jadual pun tak tau..
dah duduk masa tuh around 10.. 
nmpklaaa motor2 nh dok race kan...
ingatkan dah mula..

pastu baru Hn whatsapp jadual...
mak ai... kul 12 baru start... masa nih baru dok tengah warm up...
apakah....

tunggu jugak laa sebab nak amik seat yang best..
kalau naik lambat alkisah berdiri laaa...


mai nak tengok sapa pun tak tau.. tapi ramai dok nampak fan Rossi laaa..
Hn dok sebut pasal Marc... 
so takperlah iena tak kisah pun mana2 janji dapat rasai adrenalin rush tuh...

bingit toksah cerita laaa kan...



beli ear plug tuh tapi heh toksah laaa dok nak suruh belai2 tudung nak masukkan
ear plug tuh... sudahnya sarung headphone jaaa...
sambil2 dengar lagu...
abaikan laa tudung dah selebet gitu.. angin bukan lagi tahap sepoi2 bahasa..


depa mai tengok Abg Rossi...


kesimpulannya best..
tapi best lagi p shopping... hahah....
takperlah orang belanja maaa..

tahun depan nak p lagi dak??


NAK!!!!!

No comments:

Post a Comment

Ads