Skip to main content

Sepang MotorGP : Adrenalin Rush


thanks for the first experience..
tak pernah terlintas pun nak tgk MotorGP nih..
tapi tahun ni Hn bawak p tengok dengan adik...




p dengan tak tau mana2 pasal MotorGP so tercengang2 la jugak


follow jer Hn keluar masuk kedai yang ada kat situ. then we shopped at Petronas punya booth
(support Petronas weiiiiii)


tengok2 motor KTM.. 


punya laaa x amik tau so jadual pun tak tau..
dah duduk masa tuh around 10.. 
nmpklaaa motor2 nh dok race kan...
ingatkan dah mula..

pastu baru Hn whatsapp jadual...
mak ai... kul 12 baru start... masa nih baru dok tengah warm up...
apakah....

tunggu jugak laa sebab nak amik seat yang best..
kalau naik lambat alkisah berdiri laaa...


mai nak tengok sapa pun tak tau.. tapi ramai dok nampak fan Rossi laaa..
Hn dok sebut pasal Marc... 
so takperlah iena tak kisah pun mana2 janji dapat rasai adrenalin rush tuh...

bingit toksah cerita laaa kan...



beli ear plug tuh tapi heh toksah laaa dok nak suruh belai2 tudung nak masukkan
ear plug tuh... sudahnya sarung headphone jaaa...
sambil2 dengar lagu...
abaikan laa tudung dah selebet gitu.. angin bukan lagi tahap sepoi2 bahasa..


depa mai tengok Abg Rossi...


kesimpulannya best..
tapi best lagi p shopping... hahah....
takperlah orang belanja maaa..

tahun depan nak p lagi dak??


NAK!!!!!

Comments

  1. Tidak pernah WD atau keseringan deposit?

    Segera berahli ke ROYALQQ.POKER
    Jalan menuju kemenangan ..

    Main dan Buktikan sendiri

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…