Skip to main content

Sepang MotorGP : Adrenalin Rush


thanks for the first experience..
tak pernah terlintas pun nak tgk MotorGP nih..
tapi tahun ni Hn bawak p tengok dengan adik...




p dengan tak tau mana2 pasal MotorGP so tercengang2 la jugak


follow jer Hn keluar masuk kedai yang ada kat situ. then we shopped at Petronas punya booth
(support Petronas weiiiiii)


tengok2 motor KTM.. 


punya laaa x amik tau so jadual pun tak tau..
dah duduk masa tuh around 10.. 
nmpklaaa motor2 nh dok race kan...
ingatkan dah mula..

pastu baru Hn whatsapp jadual...
mak ai... kul 12 baru start... masa nih baru dok tengah warm up...
apakah....

tunggu jugak laa sebab nak amik seat yang best..
kalau naik lambat alkisah berdiri laaa...


mai nak tengok sapa pun tak tau.. tapi ramai dok nampak fan Rossi laaa..
Hn dok sebut pasal Marc... 
so takperlah iena tak kisah pun mana2 janji dapat rasai adrenalin rush tuh...

bingit toksah cerita laaa kan...



beli ear plug tuh tapi heh toksah laaa dok nak suruh belai2 tudung nak masukkan
ear plug tuh... sudahnya sarung headphone jaaa...
sambil2 dengar lagu...
abaikan laa tudung dah selebet gitu.. angin bukan lagi tahap sepoi2 bahasa..


depa mai tengok Abg Rossi...


kesimpulannya best..
tapi best lagi p shopping... hahah....
takperlah orang belanja maaa..

tahun depan nak p lagi dak??


NAK!!!!!

Comments

  1. Tidak pernah WD atau keseringan deposit?

    Segera berahli ke ROYALQQ.POKER
    Jalan menuju kemenangan ..

    Main dan Buktikan sendiri

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…