November 08, 2015

your IKEA Personal Shopper


Assalamualaikum sihat ker.. hehe.. sihat laa noo kalau rasa tak sihat p jumpa doktor amik ubat..
eh apakah membebel nih... 


aikk awat banyak nooo gmbr barang2 ikea dalam nih...
haaa nih nak habaq.. 

BismillahirRahmanirRahim...
dengan ini saya melantik diri saya sebagai Personal Shopper untuk barang2 IKEA
bagi zon Utara...
(erkssss over sangat nih)

ignore yang atas tuh eh
alkisah suka sangat dengan IKEA nih.. so alang2 Hn selalu ke KL...
terbitlaaa idea untuk jadi personal shopper barang2 IKEA..
our first try was last week..
Alhamdulillah mmg ada demand untuk ps bagi barang2 IKEA...





tengah kumpul2 order untuk our 2nd batch..
kalau jadi barang akan sampai Perlis on the 11th of November..









yg nih mmg tengah banyak orang order.. murah kan.. pastu sgt smart..
iena pun dah ada 2 set.. sekarang nak belikan utk orang2 Utara pulak..
#ikea #ikeamalaysia #ikeadamansara


these 3 yang paling ramai orang order last week..
alhamdulillah cubaan pertama (bolehlaaa sambil dok belajar2)
yang penting kawan2 dan orang yang order puas hati..







upah macam mana??

haaa kalau sebut pasal personal shoppers.. rasanya yang nih orang akan tanya kan...
ok.. after few discussion dengan kawan2 dan Hn kami tetapkan (for the time being)

upah



service charge yang kami amik as #personalshopper nih mengambil kira upah beli dan kos penghantaran
kalau ada yang nak suruh pos barang (poslaju cthnya) maka charge mungkin akan berbeza 
mengikut perbincangan dan persetujuan bersama..





okay kalau korang order barang nak amik dekat mana??
since focus utama adalah bahagian utara #kedah #penang #perlis makanya for the time being
these are the pick up place

1. Taman Jati, Kulim
2. Kolej Vokasional Arau

hmmm habis kalau ada area Selangor, Kuala Lumpur or lain2 tempat nak minta tolong beli camner

haaa itu boleh kita bincangkan yer..




makanya kalau ada yang nak order nak buat macam mana

1. Pilih/Surver katalog Ikea di ww.ikea.com
2. Pm atau personal whatsapp iena di 019-4795730. 
3. Sent senarai n gmbr barang yg nak.
4. Iena akan bg terms dlm whatsapp yer.


boleh follow iena di 
instagram - mima.azlina
facebook - MimaAzlina Abd Majid

No comments:

Post a Comment

Ads