Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2015

family time...

hai asslamualaikum.. dah lama x menulis dalam nih.. bukannya xdak benda nak cerita tapi terkadang, bila dah mula sibuk dengan kerja2 lain.. blog dah lupa nk update.. walhal bukannya susah mana pun..
so aktiviti sepanjang cuti sekolah..

opsss yang nih sebelum sekolah berakhir, majlis graduasi Prasekolah Negeri Perlis.. Alhamdulillah..
 turut terlibat dalam persembahan Choral Speaking.. hehe.. bertabur laa abg Afi tapi good job.. sebab berani naik stage buat persembahan..


yang nih Hari Anugerah peringkat sekolah pulak.. syukur alhamdulillah bulan November nih banyak berita gembira.. terutama sekali kejayaan my princess dapat 5A dalam UPSR dorang. syukur sangat2.. dalam hati ni Allah saja yang tahu debarannya masa tunggu result keluar syukurlah.. dan lepas nih mudah2an terus cemerlang dunia dan akhirat..


jamuan akhir tahun guru, tadak tema apa2 tapi ramai yang ber jubah n dress malam tuh best dengan kawan2... dah macam satu keluarga..

 lepas tuh bawa anak2 tahun 6 pusing Perlis.. hehe s…

tuan tanah sibuk..

wow..... hampir sebulan tak update blog.... apakah....