December 18, 2015

family time...





hai asslamualaikum..
dah lama x menulis dalam nih.. bukannya xdak benda nak cerita tapi terkadang, bila dah mula sibuk dengan kerja2 lain.. blog dah lupa nk update.. walhal bukannya susah mana pun..

so aktiviti sepanjang cuti sekolah..


opsss yang nih sebelum sekolah berakhir, majlis graduasi Prasekolah Negeri Perlis.. Alhamdulillah..

 turut terlibat dalam persembahan Choral Speaking.. hehe.. bertabur laa abg Afi tapi good job.. sebab berani naik stage buat persembahan..



yang nih Hari Anugerah peringkat sekolah pulak..
syukur alhamdulillah bulan November nih banyak berita gembira..
terutama sekali kejayaan my princess dapat 5A dalam UPSR dorang.
syukur sangat2.. dalam hati ni Allah saja yang tahu debarannya masa tunggu result keluar
syukurlah.. dan lepas nih mudah2an terus cemerlang dunia dan akhirat..



jamuan akhir tahun guru, tadak tema apa2 tapi ramai yang ber jubah n dress malam tuh
best dengan kawan2... dah macam satu keluarga..


 lepas tuh bawa anak2 tahun 6 pusing Perlis.. hehe sebab ada seat kosong so follow
naik keretapi smp Padang Besar, shopped abit, pastu hujan.. tapi sebelum smp tempat shopping
kami p tengok kilang buat jaring/jala ikan


 lepas tuh kami gi Cameron Highland pulak.. trip ni ikut rombongan kursus kepimpinan
KV Arau...
twin x ikut sebab dorang ada ujian untuk kemasukan ke sekolah menengah..
jadinnya kami berempat jer..



 bebudak perempuan suh cikgu belikan bunga untuk wife cikgu..
haha.. sweet laaa korang..


 lepas tuh ada majlis persaraan mama di sekolah.. mama buat kenduri.
kami smpai pun habis majlis.. hmm biasalah banyk urusan.. sorry mama..



 dengan yang diraikan.. hehe.. tok suka sebab cucu2 dapat 5A.. alhamdulillah..



 then trip to KL.. mak cik sponsor twin masuk Kidzania.. hehe.. alkisah kami pun
mmg tak pernah sampai.. so layan jer laaa.. seronok jugak tapi letih menunggu budak2
siapkan task n line up untuk each job...
xperlah yang penting dorang happy....

 and 
this... untuk kakak Adriana for 3 weeks..
hadoiiii susah hati mama dibuatnya.. tapi she managed to be good and participate
dalam semua aktiviti yang telah dirancang..



 first time being far from her.. tapi pada masa post ini di publish kakak dah pun selesai
program n now ada di rumah my brother di Puncak Alam..



No comments:

Post a Comment

Ads