Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2016

sangat2 rindu

missing them 
its been a while since we started our cafe biz... huhu tetiba jer last night Annisa ajak balik umah mama this weekend.. dont know what to say..
but 
wishing for it...






Our Janury 2016

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

Alhamdulillah dah tiga minggu pun dalam bulan Januari.. 2016 banyak benda akan jadi dan dah jadi.. so let us go through one by one ok..

1. School
 - Alhamdulillah semuanya berjalan lancar... so far semua masih boleh diuruskan. Pagi hantar twin di SMKDSA on the way ke sekolah.. few times jugak tersangkut dalam jem sebab ada few schools kena tempuh sebelum sampai ke sekolah..



2. Workload
 - since BI sekarang dah 10 period, so semua cikgu BI dah dapat 30 waktu di sekolah.. bukanla benda yang nak marah ker apa tapi bila masa dah byk kadang tuh tak sempat nak buat benda lain (yg kadang tuh nak segeralaaa apa laaa kan) tapi oklaaa yang penting kena pandai manage..




- in shaa Allah on Feb nnti, ada satu rakaman video best practices in teaching English yang akan dibuat.. adoiiii yang nih memang semak kepala memikirkan sebabnya target untuk approaches in teaching UPSR tapi saya guru LINUS jer.. mana boleh sepatutnya.. its totally different lorrr.. budak2 saya baru…

New project for 2016