Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2016

dinner at House of Rugby

hmm x ingat laaa bila tapi House of Rugby host kan satu small event untuk  pelajar Uitm Arau... 
bebudak sem 2 sebelum final exam nak buat dinner.. so they choose us.. Alhamdulillah short discussion, and then wallah beginilah jadinya..



set yang di pesan untuk dinner dorang.. chicken chop and drink..

alkisah dalam kelas tuh semua gegirl ada dua jer boys..  so mmg kena buli laa dorang berdua malam tuh,kesian tapi mmg terbaik laaa siap buka majlis dengan tazkirah ringkas, amanat dari pensyarah dan ucapan selamat utk final exam yang akan datang..



#uitmarau #dinner #smallevent by House of Rugby

terima kasih adik2 yang gorges sebab pilih HoR sebagai tempat utk dinner

baking mode...

holla.. assalamualaikum..
hows your day?? sihat laaa hendaknya noo... awai update harini.. tadi baru lepas buat efiling so dah alang2 anak2 masih tidor boleh laa update jap
tapi nak update apa pun tak tau. hmm sat na nak fikir....

owh ya...




kemarin punya project.. the night before, iena mmg flat sungguh.. badan rasa x sihat so tido awal.. pukul berapa dua beradik nih tido pun tak tahulaaa serah terus tugas tuh kat Hn then awal pagi bangun terus rasa macam nak buat brownies n cupcake  seriously when you're not in the mood and baking do wonders..
tapi bahan pulak tak cukup so dengan condition yang masih lagi weak tuh gagah jugak keluar cari barang2 nak buat.. the kids promise to help.. oklaaa at least ada aktiviti utk dorang...
so yeah balik prepare all the stuff and bake... cupcake turn ok but the brownies macam  something wrong somewhere... huhu..  the top was ok tapi bahagian bawah dia macam liat.. ntahlah kot mmg brownies gitu kn tapi itulah rasa mcam x berapa jadi...

alkisah l…

Persaraan

nak memblog apa eh??
seriously mmg dah rindu nak tulis2 kat sini tapi alahaiiii.. bila buka segan nak fikir bila x buka blog byk plak benda nak tulis.. huhu sekarang pun dah tetiba mcam blur nak tulis apa??

ok masuk laa jugak cerita nih.. alkisah hari jumaat terakhir sebelum cuti sekolah yang lalu, adalah hari persaraan our dearest PK HEM.. so dengan hari Rabu dan Khamis adalah hari sukan sekolah, bersambung dengan majlis persaraan so tolong laaa bayangkan betap kelam kabut dan sibuknya...
me incharge bahagian dewan.. huhu dengan sibuk jadi ajk statistik utk hari sukan. pastu nak kena fikir pulak persiapan tempat utk dewan.. ini lah hasilnya.. hari rabu petang tuh jugak google idea, then pagi bagitau team persiapan tempat nak buat love stand tuh.. hehe.. mujurlah geng cikgu2 laki kat sekolah jenis ringan tulang...they are willing to make it dan hasilnya amatlah di luar jangkaan.. sebab yerlah kesian jugak dorang siang kena siapkan peralatan di padang, khemah bagai tapi sanggup datang…

some recap

assalamualaikum.. adehhh lupa kat blog eh.. sian dia.. 
muahahah x lupa eh tapi segan jer nak type masuk sini...  now ada free time so update laaa skit..

thanks mama abah, pak ngah mak ngah n my sis Didi
yang datang jengok kami di House of Rugby...



budak2 pun suka musim nih... bila suruh bergambar jee terus suka... suruh depa baling2 bunga sambil lompat sbb cikgu nak buat tapi malu...