March 27, 2016

baking mode...



holla..
assalamualaikum..

hows your day?? sihat laaa hendaknya noo... awai update harini..
tadi baru lepas buat efiling so dah alang2 anak2 masih tidor boleh laa update jap

tapi nak update apa pun tak tau. hmm sat na nak fikir....


owh ya...





kemarin punya project..
the night before, iena mmg flat sungguh.. badan rasa x sihat so tido awal..
pukul berapa dua beradik nih tido pun tak tahulaaa serah terus tugas tuh kat Hn
then awal pagi bangun terus rasa macam nak buat brownies n cupcake 
seriously when you're not in the mood and baking do wonders..

tapi bahan pulak tak cukup so dengan condition yang masih lagi weak tuh
gagah jugak keluar cari barang2 nak buat.. the kids promise to help..
oklaaa at least ada aktiviti utk dorang...

so yeah balik prepare all the stuff and bake... cupcake turn ok but the brownies macam 
something wrong somewhere... huhu.. 
the top was ok tapi bahagian bawah dia macam liat.. ntahlah kot mmg brownies gitu kn
tapi itulah rasa mcam x berapa jadi...


alkisah ler kan... buat dalam keadaan diri tidak berapa ok (agaknya)

 



No comments:

Post a Comment

Ads