Skip to main content

baking mode...



holla..
assalamualaikum..

hows your day?? sihat laaa hendaknya noo... awai update harini..
tadi baru lepas buat efiling so dah alang2 anak2 masih tidor boleh laa update jap

tapi nak update apa pun tak tau. hmm sat na nak fikir....


owh ya...





kemarin punya project..
the night before, iena mmg flat sungguh.. badan rasa x sihat so tido awal..
pukul berapa dua beradik nih tido pun tak tahulaaa serah terus tugas tuh kat Hn
then awal pagi bangun terus rasa macam nak buat brownies n cupcake 
seriously when you're not in the mood and baking do wonders..

tapi bahan pulak tak cukup so dengan condition yang masih lagi weak tuh
gagah jugak keluar cari barang2 nak buat.. the kids promise to help..
oklaaa at least ada aktiviti utk dorang...

so yeah balik prepare all the stuff and bake... cupcake turn ok but the brownies macam 
something wrong somewhere... huhu.. 
the top was ok tapi bahagian bawah dia macam liat.. ntahlah kot mmg brownies gitu kn
tapi itulah rasa mcam x berapa jadi...


alkisah ler kan... buat dalam keadaan diri tidak berapa ok (agaknya)

 



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…