Skip to main content

Persaraan

nak memblog apa eh??

seriously mmg dah rindu nak tulis2 kat sini tapi alahaiiii.. bila buka segan nak fikir bila x buka blog byk plak benda nak tulis.. huhu sekarang pun dah tetiba mcam blur nak tulis apa??


ok masuk laa jugak cerita nih.. alkisah hari jumaat terakhir sebelum cuti sekolah yang lalu, adalah hari persaraan our dearest PK HEM.. so dengan hari Rabu dan Khamis adalah hari sukan sekolah, bersambung dengan majlis persaraan so tolong laaa bayangkan betap kelam kabut dan sibuknya...

 
me incharge bahagian dewan.. huhu dengan sibuk jadi ajk statistik utk hari sukan. pastu nak kena fikir pulak persiapan tempat utk dewan.. ini lah hasilnya.. hari rabu petang tuh jugak google idea, then pagi bagitau team persiapan tempat nak buat love stand tuh.. hehe.. mujurlah geng cikgu2 laki kat sekolah jenis ringan tulang...they are willing to make it dan hasilnya amatlah di luar jangkaan.. sebab yerlah kesian jugak dorang siang kena siapkan peralatan di padang, khemah bagai tapi sanggup datang pulak malam tuh utk buatkan heart shape nih..

dan petang khamis lepas selesai sukan terus tiup belon dan gantung.. mmg kena buat kerja kelam kabut sikit sebab alkisah PK HEM kami tak mau ada majlis apa 2.. tapi yerlah kan takkan laaa xdak majlis utk dia..




ini pagi Jumaat tuh.. mmg peluh cerau laaa... dengan baju kurung segak bagai kan tetiba masih lagi nk set up kan pentas.. hehe.. terbaiklaaa team persiapan tempat sebab manage tuk buat semua nih..

 

biasalah bab bergambar mmg x miss.. hehe ada jer satlg kamera kawan tuh, kamera kawan nih.. hehe.. apapun alhamdulillah semua berjalan lancar..
 

 bila dah tinggi dari orang lain... terpaksa laaa bend down sikit.. haha...



yang nih paling best.. our YDP kayuh gerek bawak our PK HEM dari kantin
ke dewan besar..
sempoiii sungguh siap pakai kemeja kotak2 lagi..
tq puan atas kerjasama yang diberikan





geng atas dewan so toksah kata laa muka mmg habis hilang bedak punyalah
panas atas tuh..
puan GB menyarungkan sebentuk cincin cenderamata dari warga SKTT
troli pun pagi tuh jugak laa baru p cari n hias.. letak kain n bunga2 jer
potong kek dan semua hadirin nyanyian lagu 'Allah selamatkan kamu'...

 

mewakili panitia Bahasa Inggeris


mmg sebak masa budak2 nih dendangkan nasyid
lagu 'Pertemuan Perpisahan'
 

gegarrrrrrr...

hehe sebab semua dah selesai dan semua dah kepenatan..

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…