March 24, 2016

Persaraan

nak memblog apa eh??

seriously mmg dah rindu nak tulis2 kat sini tapi alahaiiii.. bila buka segan nak fikir bila x buka blog byk plak benda nak tulis.. huhu sekarang pun dah tetiba mcam blur nak tulis apa??


ok masuk laa jugak cerita nih.. alkisah hari jumaat terakhir sebelum cuti sekolah yang lalu, adalah hari persaraan our dearest PK HEM.. so dengan hari Rabu dan Khamis adalah hari sukan sekolah, bersambung dengan majlis persaraan so tolong laaa bayangkan betap kelam kabut dan sibuknya...

 
me incharge bahagian dewan.. huhu dengan sibuk jadi ajk statistik utk hari sukan. pastu nak kena fikir pulak persiapan tempat utk dewan.. ini lah hasilnya.. hari rabu petang tuh jugak google idea, then pagi bagitau team persiapan tempat nak buat love stand tuh.. hehe.. mujurlah geng cikgu2 laki kat sekolah jenis ringan tulang...they are willing to make it dan hasilnya amatlah di luar jangkaan.. sebab yerlah kesian jugak dorang siang kena siapkan peralatan di padang, khemah bagai tapi sanggup datang pulak malam tuh utk buatkan heart shape nih..

dan petang khamis lepas selesai sukan terus tiup belon dan gantung.. mmg kena buat kerja kelam kabut sikit sebab alkisah PK HEM kami tak mau ada majlis apa 2.. tapi yerlah kan takkan laaa xdak majlis utk dia..




ini pagi Jumaat tuh.. mmg peluh cerau laaa... dengan baju kurung segak bagai kan tetiba masih lagi nk set up kan pentas.. hehe.. terbaiklaaa team persiapan tempat sebab manage tuk buat semua nih..

 

biasalah bab bergambar mmg x miss.. hehe ada jer satlg kamera kawan tuh, kamera kawan nih.. hehe.. apapun alhamdulillah semua berjalan lancar..
 

 bila dah tinggi dari orang lain... terpaksa laaa bend down sikit.. haha...



yang nih paling best.. our YDP kayuh gerek bawak our PK HEM dari kantin
ke dewan besar..
sempoiii sungguh siap pakai kemeja kotak2 lagi..
tq puan atas kerjasama yang diberikan





geng atas dewan so toksah kata laa muka mmg habis hilang bedak punyalah
panas atas tuh..
puan GB menyarungkan sebentuk cincin cenderamata dari warga SKTT
troli pun pagi tuh jugak laa baru p cari n hias.. letak kain n bunga2 jer
potong kek dan semua hadirin nyanyian lagu 'Allah selamatkan kamu'...

 

mewakili panitia Bahasa Inggeris


mmg sebak masa budak2 nih dendangkan nasyid
lagu 'Pertemuan Perpisahan'
 

gegarrrrrrr...

hehe sebab semua dah selesai dan semua dah kepenatan..

No comments:

Post a Comment

Ads