Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2016

old picture (well xderlaaa old sangat)

i just love being here.. kalau dulu sejuk sesangat but now..
hmm dah x berapa rasa kan.. but nonetheless, tetap suka sebab macam masih banyak hijau dan bunga2nya..

 nih picture from last year, kemas2 dslr so tercampak ler gegambar nih kat sini.. alkisah bila dah ada dalam laptop nih

terus laaa merajinkan diri memblog kejap.. kelas pun dah habis.. hijau jer kan... suka laaa..


bunga eh silap pokok daun nih dah  bertukar warna hijau.. rupanya dia x boleh direct sun kalau x silap laaa tapi once dah turun dari CH mmg cahaya panas nyer agak lebih dari di atas sana
pokok nih pun dah selamat di kg.. mama tolong jaga sebab tahu anak dia yg sorang nih bukan tangan menjaga pepokok..


kalau ada abang2 haruslaaa terpaksa berkorban kerana budak nih.. dia pun pandai kalau ada abang2 nih buatlaaa x larat berjalan laaa letih laaa apa laa
hehe.. tu jerlaaa