Skip to main content

a day to remember


di Majlis Persaraan Pn Hanita
guru Bahasa Inggeris di sekolah 
tema Bollywood..
gerek seiii..

haha yang best semua ikut tema yang di rancang.. tambahan lagi bila tahu
kak Ita pun dah beli baju tema Bolly..



yours truly xder laaa beli baju baru walaupun mmg dah 2 kedai di terjah..
hajat hati mmg nak beli sangat2 dah.. tapi masih rasional..
sebabnya i have this one piece yang Nawra (adik ipar DD buatkan masa di Dhaka dulu) buat
dah pakai hanya sekali masa majlis dd dulu..

tapi i had to alter the dress cause i cant really fit the top anymore.. haha
yeah i know i sudah membesar.. but Alhamdulillah i can still wear the skirt..
so wallah i cut the top and sew the skirt to another lycra dress which i feel agak ralat nak pakai
sebab skirtnya plain...

and so i have this piece to wear..

 

 bought Afi a kurta sebab dia kena jadi pengiring kak Ita dengan kawan2nya..
mujur ada saiz..

with my co photographer for the day..
she took video and i took pictures.. hehe but i love her camera setting.. they turned out nice
hehe... and the next picture; i was holding a bouquet of roses for our dearest kak Ita


 panitia BI dengan yang diraikan.. 


persembahan tarian dari guru dan murid..

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…