Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2016

santai raya

#skttraya


sambutan raya kat sekolah pulak gambar banyak dekat fb sekolah, malas plak nak masuk sini so yang ada nih dari hp jer..
with my year 1 boys..
tahun nih kami buat ala2 booth pulak.. so panitia kami kena incharge bab air.. 6 tong air untuk kids and 2 untuk cikgu


ada jugak persembahan guru.. 

 ada juga persembahan guru dan murid tapi xdak dalam hp laaa pulak
gegambar dengan kawan2 pun x banyak sebab kalut serve makanan tuk kids.. xperlah mana yang ada..


Our Raya

Syawal sebulan kan... so 
SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN




Hn agak confuse dan x setuju dengan tema yang cik puan dia decide.. he prefer kalau hijau semua hijau but.. yours truly nak buat kelainan sebab tuh jadi merah (batik Sarawak) and emerald green  tuk the boys..
hehe...