November 04, 2016

something...







Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to adapt to hostel life.. hphone dah kena tarik balik sebab penggunaan berlebihan.. itu hp biasa jer tuh.. mau boleh bw smartphone lagi ralit.. so yeah the best decision made by yours truly adalah biarlah takdak hp.. rindu?? of coz walaupun kalau ada dekat asyik nak gaduh jaaa tapi kalau depa tak call or texted me risau dan rindu tuh pasti ada.. bila depa dah duduk hostel nih satu benda yang risau sangat bila depa akan get too close dengan friends.. i've been there, and i hope they wont do the same thing...




my current obsession (tapi syukurlaaa masih boleh bersabar dan tidak membeli secara membabi buta), and yeah i dont mind buying preloved items.. so yeah mode Pandora is ON....hehe hopefully just akan tambah few more charms and that its.. sebab cek nih jenih cepat jemu dengan sesatu benda nih... hopefully not this sebab dah lama dok berkenan...




oklah that's all for today.. eh rasa mcm dah lama tak type panjang2 dalam blog nih... rasa cam nak curah lagi tapi cam dah segan.. so itu jerlah dulu.. jom layan Boboiboy lagi.. huhu sejak dua menjak nih asyik kena tengok citer nih jer.. tapi kadang tuh ok jugk... layannnnn

No comments:

Post a Comment

Ads