Skip to main content

something...







Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to adapt to hostel life.. hphone dah kena tarik balik sebab penggunaan berlebihan.. itu hp biasa jer tuh.. mau boleh bw smartphone lagi ralit.. so yeah the best decision made by yours truly adalah biarlah takdak hp.. rindu?? of coz walaupun kalau ada dekat asyik nak gaduh jaaa tapi kalau depa tak call or texted me risau dan rindu tuh pasti ada.. bila depa dah duduk hostel nih satu benda yang risau sangat bila depa akan get too close dengan friends.. i've been there, and i hope they wont do the same thing...




my current obsession (tapi syukurlaaa masih boleh bersabar dan tidak membeli secara membabi buta), and yeah i dont mind buying preloved items.. so yeah mode Pandora is ON....hehe hopefully just akan tambah few more charms and that its.. sebab cek nih jenih cepat jemu dengan sesatu benda nih... hopefully not this sebab dah lama dok berkenan...




oklah that's all for today.. eh rasa mcm dah lama tak type panjang2 dalam blog nih... rasa cam nak curah lagi tapi cam dah segan.. so itu jerlah dulu.. jom layan Boboiboy lagi.. huhu sejak dua menjak nih asyik kena tengok citer nih jer.. tapi kadang tuh ok jugk... layannnnn

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata

only 4 steps...

salam 

ada pesanan dari pihak penaja




to be healthy and beauty then u have to 




1. Eat healthy food




2. Workout regularly






3. A good night sleep and rest








then u will get your result as being a 




beauty with a healthy and figured body








cantekkkk n mantappppwhat else do u want if u have a body like her??

4. Wear your PB set





and with the help of this corsetu will definitely get those figure 8 jam seharisemudah itu saja..BADAN LEBIH CANTIK DAN LEBIH SIHAT
apa lagi yang ada mahukan

Nak 1 set PB at the lowest price (below 2K)
or 1st biz income paling tinggi (RM4500 dlm bulan pertama)

This is the best time to start this biz! PM me for further info ;-)

Contact iena for appointment.
Email : inz8799@yahoo.com
Call : 019-4795730.