Skip to main content

something...







Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to adapt to hostel life.. hphone dah kena tarik balik sebab penggunaan berlebihan.. itu hp biasa jer tuh.. mau boleh bw smartphone lagi ralit.. so yeah the best decision made by yours truly adalah biarlah takdak hp.. rindu?? of coz walaupun kalau ada dekat asyik nak gaduh jaaa tapi kalau depa tak call or texted me risau dan rindu tuh pasti ada.. bila depa dah duduk hostel nih satu benda yang risau sangat bila depa akan get too close dengan friends.. i've been there, and i hope they wont do the same thing...




my current obsession (tapi syukurlaaa masih boleh bersabar dan tidak membeli secara membabi buta), and yeah i dont mind buying preloved items.. so yeah mode Pandora is ON....hehe hopefully just akan tambah few more charms and that its.. sebab cek nih jenih cepat jemu dengan sesatu benda nih... hopefully not this sebab dah lama dok berkenan...




oklah that's all for today.. eh rasa mcm dah lama tak type panjang2 dalam blog nih... rasa cam nak curah lagi tapi cam dah segan.. so itu jerlah dulu.. jom layan Boboiboy lagi.. huhu sejak dua menjak nih asyik kena tengok citer nih jer.. tapi kadang tuh ok jugk... layannnnn

Comments

Popular posts from this blog

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..